Hogyan hízhatnék?
Figyelt kérdés
Kiskorom óta vékonyka vagyok és nagyon régóta hízni szeretnék, de nemnagyon sikerül. Jelenleg 160cm és 46kg vagyok. Vannak akik csinosnak tartanak, mások túl vékonynak. Tudnátok tippet adni, hogy mi segítene a hízásban? L/152013. jún. 26. 18:15
2/3 anonim válasza:
az lókuki. a haverom 195 cm és 50 kg. amúgy picit vékony vagy de ennyi simán belefér sztem. kérdezd meg a háziorvosod és majd ő megmondja hogy jól vagy e
3/3 anonim válasza:
Hát énis hasonló problémával küzdök,163cm,48kg. éppen hízókúrán vagyok,de neked is csak azt tudom ajánlani:
Minél több szénhidrát,hús,süti..Szóval:1nap 6szor étkezz,2500kcal-t vigyél be,mindennap,ne nagyon mozogj,és így 2hét alatt 1kg-t is hízhatsz:) ha sokáig tartod,akár 5kg-t is felszedsz:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!