Hogyan hízhatnék?
Nagyon vékony lány vagyok, ami miatt gyakorlatilag mindenki piszkál vagy megszól. Magamtól is tudom, hogy nagyon sovány vagyok, híznom kell, de lisztérzékeny (/gluténérzékeny) vagyok és genetikai okai is vannak a vékonyságomnak.
Milyen táplálkozással/étrenddel tudnék hízni minél többet? Mivel búzalisztet nem ehetek, ezért valami más kell, ami hizlal, de mi lehet a legjobb? És mi lenne a legalkalmasabb sport?
Légyszi, aki tud, írjon valami tanácsot, vagy írja le tapasztalatait, ha volt már valami hasonló helyzetben! Köszönöm.
mégsem vedd meg,hanem érdeklődj scitec boltban ha van közel hozzád,vagy biotech boltban,hogy tudnának-e ajánlani olyat amire nem vagy érzékeny mert most láttam meg
zabliszt van benne és nehogy kárt okozz magadba..de ne ess kétségbe kérdezz a boltban és segítenek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!