Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Unatkozok nyáron mit csináljak?

Unatkozok nyáron mit csináljak?

Figyelt kérdés
sziasztok unatkozok nyáron és nem tudom mit csinálak. van egy bátyám de ő egész nap gépezik én meg ücsörgök a szobámban. az anyukám dolgozik és 5-kor jön haza szóval vele nem tudok semmit csinálni apukám meg otthon van mert tanár és valamit elkezdek neki mondano mindíg arra lyukadunk ki hogy magyaráz a matekról vele sem lehet semmit csinálni. szoktam kézműveskednimeg olvasni ennyi meg néha csináok sütit de fogalmam nincs miket csinálhatnék még. jövő héten megyek táborba de csak egy táborba és nyaralni is majd augusztus elején megyünk szóval addig nem tudok mit csináni gondoltam arra h csinálok nyári naplót de még semmi nem történt velem úgy hogy azt majd csak nyár végén lehet meg gondoltam hogy írok egy nyári listát ehhez tudnátok ötletet adni hogy mi legyen a listában? pl olyanra gondoltam hogy minden napra megvan hogy mit csinálok pl hogy reggel főzök,délután olvasok meg ilyenek. légyszi segítsetek előre is köszi Mesi☺☻
2013. jún. 26. 13:28
 1/2 anonim ***** válasza:

találkozz a barátaiddal

neten keress sorozatot /Pretty little liars

kezdj el valami sportot

írj blogot, olyan dolgokról, amik érdekelnek( divat, művészet)

írj egy történetet, verset, regényt

ha tudsz, akkor rajzolj, fess

szerezz egy háziállatot, pl kiskutyát, akivel sokat kell törődni, és még élvezni is fogod

2013. jún. 26. 13:35
 2/2 anonim válasza:
Ha elmúltál 16 éves, akkor kereshetsz valami nyárimunkát. Garantáltan nem fogsz unatkozni, és még pénzt is kapsz érte
2013. jún. 29. 10:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!