Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit csináljak nyáron ha...

Mit csináljak nyáron ha unatkozok?

Figyelt kérdés
ötletek??? 11/L
2012. aug. 3. 19:34
 1/4 anonim ***** válasza:
olvass, tévézz, sétálj bármi. nem kell tehetetlennek lenni. a lehetőség adott.
2012. aug. 3. 19:46
 2/4 A kérdező kommentje:
tudom hogy van ugy 1000 lehetőség de nem jut 1 se az eszembe
2012. aug. 3. 20:07
 3/4 vikTORZ válasza:

De ha amúgy ezeken kívül szeretnél még bővebben, akkor sem kell az unalom magányába pottyanni, hanem minden más dolgot.

Kreatív tevékenységek: barkácsolj, rajzolj, alkoss valamit.

Séta -->akár kisebb nagyobb túra, biciklivel, vagy egyéb járművel

számítógép: mindenki ellene van, de hát mindenki számítógépről vagy egyéb infós technikákról posztolgat ide is :) (na jó, azért persze csak módjával :) )

rendezd át a szobádat, ha van rá lehetőséged, csinálj valami hasznosat otthon

vagy valami önkéntes dolgot... (Karitatív szervezetek, családsegítő, ők örülnek minden segítő kéznek :D)

akár a szakmádban, vagy leendő szakmádban is tevékenykedhetsz, vagy kipróbálhatod magad másban is, ha van ismerősöd, akinél tudsz dolgozni (és még cseppen egy kis zsebpénz)

2012. aug. 3. 20:15
 4/4 vikTORZ válasza:

jah, hehe elfelejtettem egy fontosat:

zenélj. Ha érdekel persze

ha eddig nem tanultál semmi ilyesmit, de kedved van hozzá, akkor is állj csak neki... én is így kezdtem. :D

2012. aug. 3. 20:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!