Mit csináljak nyáron ha unatkozok?
Figyelt kérdés
Kíméljetek a legyél haverokkal,dolgozz,bulizz hozzászólásokkal. köszönöm ; )))2011. jún. 15. 18:20
2/15 smiley:) válasza:
Rajzolj, olvass, gépezz,tegyél kicsit rendet( tudom hogy hülyén hangzik és én is utálok pakolni de utána sokkal jobb lesz ha rend van körülötted! :)) Hallgass zenét, napozz,
3/15 anonim válasza:
Tanulj meg főznixD Egyszer majd biztos jól fog jönni:D
5/15 A kérdező kommentje:
~azért köszi.. :D
~köszi : )))
~nemfőzök mert képesvagyok felrobbantani a házat :D
~azmegmi ? :O:$
2011. jún. 16. 19:56
6/15 anonim válasza:
vika. :) gyere el velem meg anna.zsófi.val hülyülni újútra. :)
jabocsi. ez beletartozik a "legyél haverokkal" kategóriába..;)
7/15 A kérdező kommentje:
nembaj :D meséletes ötlet : ))
2011. jún. 16. 20:21
8/15 anonim válasza:
sziasztok. vika és nika :D naholnap megyünk àrkádba? hánykor?? majd hivjatok vahy irjatok.plíz. amugy vika sztem napozz mert huuu en ma csomot napoztam es barnabb letttem. lusta vagyok ekezetet rakni mert twlon vagyok. :D
9/15 anonim válasza:
meg.mindig anna vagyok. egyebkent nem unatkozok hanem unatkozoM.
10/15 A kérdező kommentje:
holnap? árkád? vika és nika? mikor? hol? és legfőképpen: ÉN ERRŐL MÉRT NEM TUDOK ???? *-* :((((
2011. jún. 16. 20:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!