Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit mondjak, ha nem szeretném...

Mit mondjak, ha nem szeretném elmondani, milyen szakra járok?

Figyelt kérdés

A tájékozódottabbak közlik, hogy éhen fogok ezzel halni.

Mások lelkesednek, hogy jól hangzik... Én nem vagyok olyan, aki örül, ha a többiek ennyivel többet feltételeznek rólam, de rossz közölni, hogy csak a hangzása jó...

2013. jún. 13. 22:35
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Nyilván azért, mert teljesen másra számítottam. Pont ez az egyik bajom a szakkal, hogy teljesen másra számítasz a neve alapján, mint amit kapsz (a nagy semmit).

A felvi.hu szakleírása nem egyértelmű, valaki mindenféle ábrándokat sző miután elolvasta, van, akinek leesik, hogy ez egy semmi. Én az előző kategóriába tartoztam.

Nem értem, miért kérdezik, hogy akkor miért ide mentél? Szerinted???? Nyilván álomvilágban élt vagy másra számított, aki szaktévesztő.

2013. jún. 15. 09:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!