Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Utálom a nevem, mit tegyek?

Utálom a nevem, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Már amióta az eszemet tudom nagyon utálom a nevem. :S Egészen az óvodától kezdve egész életemben szivattak vele. Középiskolában teljesen kicsináltak az osztálytársaim miatta, mert egésznap piszkáltak vele. Egyáltalán nincs önbizalmam miatta, egész nap itthon vagyok, mert ég a pofám, ha vkinek bekell mutatkoznom. Emiatt a csajozás se vmi jól megy, pedig elég jóképű vagyok, eddig 2 barátnőm volt. Nagyon szeretném megváltoztatni, de apám aztmondta, h akkor kitagad.

Mit tegyek?

18/f

2009. okt. 9. 19:03
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
32%
De te idióta! Hogy mondjon az ember valamiről véleményt ha nem írod le a neved te fasz! Istenem nagyon eke vagy én már meg is mondom! Voltam egy boltban vásárolni de én már oda nem akarok járni melyikbe menjek? Hülyegyerek
2009. okt. 11. 10:51
 32/35 anonim válasza:
a volt oszt.társamat Herceg Rómeónak hívták egy ismerősöm vezetékneve meg TUSKÓsy... ennyire azért csak nem lehet gáz... legalább a keresztneved mondd meg, légyszi! 17/L
2010. okt. 12. 19:23
 33/35 anonim ***** válasza:

Hú, ha már így újra elő jött a kérdés, megint kiváncsi lettem...:D

Írd már le nekem a nevedet privátban.:) Légyszi... lééégszi.:D

2010. okt. 12. 19:32
 34/35 anonim ***** válasza:

leirod nekem privátba,már nagyonnagyon kivi vagyok!

lécciléccilécciléccilécciléccilécci:P

amúgy az enyémnél tuti nem rosszabb,liliána...pff...-.-

gyűlölöm hogy így hívnak,és az a leggázabb h pl az ofő lilinek hív amitől szintén hányok ... szóval :')

13L

2011. aug. 6. 19:34
 35/35 anonim válasza:
És mi lesz, ha kitagad az apád? Ha ilyen gyökér, hogy ennyi miatt kitagad, akkor menjen a francba. A szülő arra való, hogy szeresse a gyerekét, még akkor is, ha szerinte hülyeséget csinál. Szerintem szard le apádat és változtasd meg.
2018. máj. 19. 18:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!