Miért utálom a nevem?
Figyelt kérdés
Utálom amikor kimondják a teljes nevem,annyira idegesít,zavarba jövök tőle.Nem tudom miért van ez:S
Szerintetek?
15/l
2009. dec. 25. 10:50
1/8 anonim válasza:
Fogalmam sincs de miért mi a neved?
2/8 anonim válasza:
Kiskoromban én is így voltam ezzel,nekem 3 van,a2.-at utálom,nemsokára megyek töröltetni:)
3/8 anonim válasza:
Lehet azért, mert nincsen önbizalmad. Nem vagy büszke sem magadra, sem a nevedre. Előfordul, főleg a te korodban.
4/8 anonim válasza:
jah énis utálom ha egybe kimondják a nevem..nekem Dominika a nevem hát mondhatom nagyon jol hangzik :S.. főleg ha még a vezet nevet is hozzámondják.. :S
16L
5/8 anonim válasza:
Kisebb koromba én is utáltam mert csak akkor mondták ki ha megszidtak:D
6/8 anonim válasza:
én is gyűlöltem a nevem, de ma már látom, hogy valójában ritka név, így nem kell a vezetéknevemmel együtt emlegetni engem.
7/8 anonim válasza:
nem lehet annyira vészes írd le 50x és megszokod XDXDXD
8/8 anonim válasza:
annyira én sem szeretem,mert a nevem 3 keresztnévből áll,de el szoktam ütni egy poénnal,h legalább 3x van indok az ivásra:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!