Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Utálom a nevem, mit tegyek?

Utálom a nevem, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Már amióta az eszemet tudom nagyon utálom a nevem. :S Egészen az óvodától kezdve egész életemben szivattak vele. Középiskolában teljesen kicsináltak az osztálytársaim miatta, mert egésznap piszkáltak vele. Egyáltalán nincs önbizalmam miatta, egész nap itthon vagyok, mert ég a pofám, ha vkinek bekell mutatkoznom. Emiatt a csajozás se vmi jól megy, pedig elég jóképű vagyok, eddig 2 barátnőm volt. Nagyon szeretném megváltoztatni, de apám aztmondta, h akkor kitagad.

Mit tegyek?

18/f

2009. okt. 9. 19:03
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
mi a neved?hátha nem olyan szörnyű:)
2009. okt. 9. 19:06
 2/35 anonim ***** válasza:
Hogy hívnak?
2009. okt. 9. 19:06
 3/35 anonim válasza:
Jó lenne tudni a nevedet. Amúgy meg lehet változtatni.
2009. okt. 9. 19:10
 4/35 anonim ***** válasza:

Nekem se tetszik az én nevem. De próbálom megszokni. Néha nekem is gáz bemutatkozni. Mert nem az, hogy égő, de olyan szokatlan... A vezeték nevem nem is magyar eredetű, hanem valami francia... De elég hülyén hangzik. És a keresztnevem se egy húú de klassz.

Lehet hogy a te neved se olyan borzalmas, csak te gondolod így.

De viszont meg lehet változtatni. Csak az nagyon bonyolult. Egy csomó hivatalos okmányt újra kéne csináltatni, ami nem is olyan olcsó.

2009. okt. 9. 19:14
 5/35 anonim ***** válasza:
67%

Találj ki hozzá valami jópofa becenevet, és úgy mutatkozz be. Vagy ha mindenképpen szeretnéd megváltoztatni, akkor 2. névként hagyd meg a mostanit, hogy apukád se haragudjon, hátha így belemegy. Neked meg csak az újjal kell bemutatkoznod.

És hidd el, nem a neved miatt fognak szeretni a csajok :D

2009. okt. 9. 19:18
 6/35 anonim ***** válasza:
67%

Én is megakartam változtatni a nevem, de amikor elkezdték magyarázni h milyen papírok kellenek, meg hány helyre kell menni érte, úgy döntöttem, inkább megszeretem XD

Egyébként Blasio Farkas Rómeónak hívnak... és a Farkas is keresztnevem...

2009. okt. 9. 19:19
 7/35 A kérdező kommentje:

inkább nem írnám le bocsi...:S

azt elfelejtettem leírni h a vezeték meg a keresztnevem is egyaránt gáz :'(

2009. okt. 9. 19:19
 8/35 anonim ***** válasza:
Legalább a keresztnevedet mondd meg :)
2009. okt. 9. 19:21
 9/35 anonim ***** válasza:

légyszi mond meg vagy az egyik vagy a másik nevedet..

amúgy egy ötletes becenév tényleg segíthet.

2009. okt. 9. 19:21
 10/35 anonim ***** válasza:
#mondd
2009. okt. 9. 19:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!