Utálom a nevem, mit tegyek?
Már amióta az eszemet tudom nagyon utálom a nevem. :S Egészen az óvodától kezdve egész életemben szivattak vele. Középiskolában teljesen kicsináltak az osztálytársaim miatta, mert egésznap piszkáltak vele. Egyáltalán nincs önbizalmam miatta, egész nap itthon vagyok, mert ég a pofám, ha vkinek bekell mutatkoznom. Emiatt a csajozás se vmi jól megy, pedig elég jóképű vagyok, eddig 2 barátnőm volt. Nagyon szeretném megváltoztatni, de apám aztmondta, h akkor kitagad.
Mit tegyek?
18/f
Figyi, én megmondom.
Engem Erzsébetnek hívnak. Ami még így magában nem is olyan vészes, DE!
Itt jön a gáz rész. Van annak egy csomó beceneve... A leg utálatosabb, és legszörnyűbb, amit mindig is titkolni akartam, az a Böbe. Hát ez milyen már?
Bunkó kis osztálytársaim nem is tudták, hogy van a nevemnek egy ilyen becézése. Aztán a hülye töritanár így hívott 1x. Meg is mondtam neki, hogy ne hívjon így. Aztán előadta a hegyi beszédet, hogy mégha nem is tetszik, nem illik ilyet mondani. (Az a gáz, hogy még otthon is böbének hívnak, de amíg nem hallja más, addig elviselem)
Eléggé "érinthetetlen" vagyok ilyen téren, mert keményen viszaoltok, szóval nem szoktak csúfolni. Ezek ellenére nekem se mindig könnyű bemutatkozni.
barátnőm vezetékneve Buborék...elsőre vicces,de már ő is megszokta nem csinál belőle ügyet...szerintem is van megoldás.de így nem segíthetünk...
nem halsz bele ha leírod...itt úgyse ismer senki...
Névtelen oldal, írd le a neved :D(keresztnév)
Aki meg tényleg szeret, nem a neved miatt...Akinek az ilyesmi számít az ált. semmire se jó csak arra h meg*** ^^
Az enyém biztos rosszabb.
EUGÉNIA.
tudom h ez nem vigasztal de azért leirom :)
én barbara vaggyok gyűlölöm ezért még a tanároktól is elvárom h a becenevem szólitsanak ami NEM Barbi !!! :D utálom a barbit :D
küld el privibe :) segiiiiteni akarokk neked:)
15l
Nekem csak akkor lesz rossz ha idős leszek:S
hülyén fog hangzani.Am ha gondolod írj privit megpróbálok segíteni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!