Tönkre ment az életem?! (bővebben lent)
Figyelt kérdés
28éves anya vagyok és tanácsot vagy segitséget szeretnék kérni,mert úgy érzem feladom az életemet.Tavaly december óta megint egy család vagyunk,mert sikerült a páromnak albérletet találnia.Fiam új oviban kezdett és idáig minden rendben ment.Elötte ahol laktam a gyerekemmel ott tudtam igényelni étkezési hozzájárulást az ovihoz,de ez év júliusában lejár.Mivel albérletben lakunk szóltam neki,hogy ideiglenes lakcimre szükségem van ez miatt.De mint kiderült a tulaj nem engedi.Ovodában sem tudnak tanácsolni ez ügyben semmit.Szóval úgy néz ki szeptembertől nem tudom ez,hogy lesz megoldva.Párom dolgozik csak,mert ahol lakunk munkalehetőség semmi.Párom fizetése csak az albérletre megy és a rezsire.Most kiderült,hogy a bankszámlámat inkasszózták és a családipótlékból vonnyák.Ezt se kapom már :( mindent elveszítek és a páromra se akarom az én terhemmel nyomni.Úgy érzem felfogom adni,mert nem látok kiutat.Nincs munkám,nincs pénzem és igazuk van azoknak akik lenéznek.2013. jún. 6. 10:11
1/6 anonim válasza:
Előszöt is mondd el a párodnak, mert én is utáltam amikor a párom nem mondta el, hogy elvitték a házat... másik, az dögöljön meg, aki lenéz, három, ha beszélsz valamilyen nyelven, vagy a párod, akkor irány külföld, mert ott nincsen inkasszó, négy vonják, és ne vonnyák... de egy biztos, ne add fel, és amint tudsz, húzzál külföldre... tapasztalatból mondom, itt jobb, csak kitartás kell.
2/6 A kérdező kommentje:
Bocsi az elíráshoz!Az a baj,hogy már nincs kitartásom.Párom mindenről tud nincs titkom.Amit elértem azt mind elbuktam.Nagyon kivagyok és úgyérzem végzek az életemmel.
2013. jún. 6. 10:42
3/6 anonim válasza:
Gondolj a gyermekedre,nem nôlhet fel anya nélkül!Böngészd a netet,lapokat és találni fogsz számodra megfelelô állást,hidd el,csak ne add fel!
4/6 A kérdező kommentje:
Én már feladtam!Írok egy bucsú levelet a családomnak.Az én életem vége tért.
2013. jún. 6. 12:13
5/6 LaylaEl válasza:
Never give up! Soha ne add fel! Nem szabad feladni semmit, csak hinni kell benne, hogy sikerülhet! Ne veszítsd el a reményt!
6/6 anonim válasza:
37éves anyaként azt mondom a gyereked miatt ne dobd el az életed!!!!!Gondolj arra,hogy őneki milyen élete lenne nélküled!Engem is a fiaim tartottak életben amikor az árok szélén áltam.Tudom mit érzel,nekünk a házunk égett le egy hajnalon..30év veszett oda!
Mi lenne,ha átmenetileg bemennétek a gyerekkel egy anyaotthonba?Bár nem tudom mik a feltételei.Egy próbát megér!
Ne dobd el az életed!
Kérlek írj a fejleményekről akár privibe is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!