Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Tönkre ment az életem?!...

Tönkre ment az életem?! (bővebben lent)

Figyelt kérdés
28éves anya vagyok és tanácsot vagy segitséget szeretnék kérni,mert úgy érzem feladom az életemet.Tavaly december óta megint egy család vagyunk,mert sikerült a páromnak albérletet találnia.Fiam új oviban kezdett és idáig minden rendben ment.Elötte ahol laktam a gyerekemmel ott tudtam igényelni étkezési hozzájárulást az ovihoz,de ez év júliusában lejár.Mivel albérletben lakunk szóltam neki,hogy ideiglenes lakcimre szükségem van ez miatt.De mint kiderült a tulaj nem engedi.Ovodában sem tudnak tanácsolni ez ügyben semmit.Szóval úgy néz ki szeptembertől nem tudom ez,hogy lesz megoldva.Párom dolgozik csak,mert ahol lakunk munkalehetőség semmi.Párom fizetése csak az albérletre megy és a rezsire.Most kiderült,hogy a bankszámlámat inkasszózták és a családipótlékból vonnyák.Ezt se kapom már :( mindent elveszítek és a páromra se akarom az én terhemmel nyomni.Úgy érzem felfogom adni,mert nem látok kiutat.Nincs munkám,nincs pénzem és igazuk van azoknak akik lenéznek.
2013. jún. 6. 10:11
 1/6 anonim ***** válasza:
Előszöt is mondd el a párodnak, mert én is utáltam amikor a párom nem mondta el, hogy elvitték a házat... másik, az dögöljön meg, aki lenéz, három, ha beszélsz valamilyen nyelven, vagy a párod, akkor irány külföld, mert ott nincsen inkasszó, négy vonják, és ne vonnyák... de egy biztos, ne add fel, és amint tudsz, húzzál külföldre... tapasztalatból mondom, itt jobb, csak kitartás kell.
2013. jún. 6. 10:19
 2/6 A kérdező kommentje:
Bocsi az elíráshoz!Az a baj,hogy már nincs kitartásom.Párom mindenről tud nincs titkom.Amit elértem azt mind elbuktam.Nagyon kivagyok és úgyérzem végzek az életemmel.
2013. jún. 6. 10:42
 3/6 anonim válasza:
Gondolj a gyermekedre,nem nôlhet fel anya nélkül!Böngészd a netet,lapokat és találni fogsz számodra megfelelô állást,hidd el,csak ne add fel!
2013. jún. 6. 11:01
 4/6 A kérdező kommentje:
Én már feladtam!Írok egy bucsú levelet a családomnak.Az én életem vége tért.
2013. jún. 6. 12:13
 5/6 LaylaEl válasza:
Never give up! Soha ne add fel! Nem szabad feladni semmit, csak hinni kell benne, hogy sikerülhet! Ne veszítsd el a reményt!
2013. jún. 6. 12:39
 6/6 anonim ***** válasza:

37éves anyaként azt mondom a gyereked miatt ne dobd el az életed!!!!!Gondolj arra,hogy őneki milyen élete lenne nélküled!Engem is a fiaim tartottak életben amikor az árok szélén áltam.Tudom mit érzel,nekünk a házunk égett le egy hajnalon..30év veszett oda!

Mi lenne,ha átmenetileg bemennétek a gyerekkel egy anyaotthonba?Bár nem tudom mik a feltételei.Egy próbát megér!

Ne dobd el az életed!

Kérlek írj a fejleményekről akár privibe is!

2013. jún. 7. 00:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!