Tönkre tettem az életem mit tegyek? ˙ (többi lent)
Figyelt kérdés
Anyámék nagyon gazdagok mindent megadtak nekünk mindent 3 tesóm van még.Én 14 éves koromtól szét buliztam az agyam.Sokat veszekedtem anyummal 16 éves koromtól szinte teljesen megszünt vele a kapcsolatom .18 éves koromba anyám elküldött otthonról.Drog függő lettem a barátnőmhöz költöztem késöbb ő is kidobott . most az alkoholista apámnál lakok 60 ezer FT nagyon kemény melót végzek nem birok leszokni a drogokról nincs pénzem.A tesóim a legjobb sulikba járnak mindenük megvan. Nekem semmi és senkim nincs. Szerintetek mit tegyek? Bármilyen ötletet megfogadok.Ugy sem veszthetek semmit? Szerintetek van még értelme az életemnek ? Lehet-e még valahais normális életem ?2012. aug. 5. 00:12
1/1 anonim válasza:
Sorban kell haladni, az elsőő lépés a drogozás abbahgyása. Konkrétan milyen drogokat használsz? Miért nem tudsz leállni velük? Gondolom, elég drágák. Igen, lehet még értelme az életednek. El kellene döntened, mit akarsz csinálni. Mit akarsz dogozni. Ha ez megvan, akkor az ahhoz vezető útra kell lépned (pl. iskola, tanfolyam, stb.). Ja, és ez olyan legyen, amit szeretsz is, és meg is lehet belőle élni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!