Mi a véleményetek arról, hogy Sasuke hokage szeretne lenni?
jaja!
Csak is Naruto!
23-as, és mégis akkor sasuke milyen logikát követ? ami eddig történt: elmegy-tanul-megöli a sensei-ét-megakarja ölni itachi-t-megöli itachi-t - bosszút akar állni konohán mer miattuk halt meg itachi- szinte megöli karin-t - csatlakozott minden bűnszervezethez :/ - elmegy megkeresni az edo-tachi-t - harcol kabuto ellen- feltámasztja a kage-kat-megy harcolni - kijelenti, hogy ő lesz a kage.... ja és feléleszti a sensei-ét
orcsi marcsi észjárásáról meg inkább ne is beszéljünk.... :=/
Orochimaru észjárását kihagytam.Benne se találtam furcsát.Ő független karakter.Igaz,hogy a kis Narutoban ellenségként gondoltam rá és nagyon negatív szereplőként de...
Ő nem az a tipikus ellenség,mint a többi világuralós meg hasonlók.Ő magának akart megszerezni dolgokat,akármilyen áron,az egész Konohás balhé is Sasukéért volt...vagyis a sharinganért.Egyébként senkit sem piszkált.
Én úgy gondolom,megkedvelte Sasukét,mármint ne érts félreXD...mint mester.És független személyként egyszerűen kíváncsi,főleg hogy mit tesz majd Sasuke.És egyébként is,neki sem jó hogy egy ekkora hatalmú személy,mint Obito garázdálkodik.
SASUKE NEM EGY K!CSÖG!!!!!!!!!!!!!!!!!!SASUKE LENNE A LEGJOBB HOKAGE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
NARUTONAK PEDIG AKADJON A TORKÁN A RAMEN ÉS FULLADJON MEG
"Szánalmas húzás. Sasuke borzalmasan megírt karakter, mindig teljesen logikátlanul cselekszik. Kishimoto ezt nagyon elrontotta."
Egyetértek. Én komolyan dühös lettem mikor ezt kijelentette a harctéren, dobtam is a mangát pár hétig. Kishi olyan szinten favorizálja Sasukét.. aggódok mi lesz a végén. Remélhetőleg nem felejti el, hogy a manga neve Naruto.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!