Ha belegondolsz, akkor Sakura is kiakarta nyírni Sasukét.. (:D ami elég gáz volt.)
Mindenesetre én nem vagyok sasusaku fan. viszont a naruhinát szeretem, de annak se vagyok a "fanja".
2013. máj. 17. 11:36
2/10 anonim válasza:
én Gaarát szeretem <3333333
de am azért mert állítólag "helyes" meg flegmán viselkedik (bár ez az én szerényke véleményem ^^)
2013. máj. 18. 10:31
3/10 anonim válasza:
Én már az elejétől szeretem a naruhina meg a sasusaku párost... valahogy olyan alap volt :D ráadásul nem is voltam egyedül ezzel.
szerintem azért van olyan sok sasusaku fan, mert a többség a naruhinának szurkol és ha sasuke meg sakura összejönnének, akkor a naruhina párosnak is több esélye van xD
az 1. jól írta, hogy sakura is megakarta ölni sasuket... na meg ennek ellenére még mindig sasuket szereti, szóval.. :)
2013. máj. 31. 12:15
4/10 anonim válasza:
Én az vagyok. :D nagyon bírom őket :D de akkor szerettem meg őket nagyon mikor sasuke még ittvolt a faluban,megmentette sakurát,sakura meg megállította orochimaru pecsétjét,futás közben egymás kezét fogták meg ilyesmi. annyira édes volt hogy azóta is drukkolok. és most a manga 632. es részben újra felcsillant bennem a remény. :D Naruhinát is szeretem...de nem különösebben érdekelnek xD
2013. jún. 2. 15:24
5/10 anonim válasza:
Én is úgy vagyok vele ahogy az előző. A simában rengeteg kis jelzés volt, hogy van köztük valami és talán ha sasuke családját nem ölik meg és önti el az agyát a bosszú akkor összejönnek. Mert sasuke többször is hagyja, hogy átölelje meg olyanokat am it csak annnak engedüng aki nem közönséges számunkra. És a mostani naruto shippuuden részek...drukkolok nei!!! SasuSaku 4ever :)
2013. jún. 13. 17:37
6/10 anonim válasza:
Nem tudom őszintén....
Szerintem egyáltalán nem illenek össze.. (De ez az én véleményem)
lehet hogy lényegtelen de én ezen pörgök két hete <3
2014. júl. 30. 22:27
9/10 anonim válasza:
Én is úgy vagyok vele ahogy a negyedik xd
2016. aug. 11. 19:43
10/10 anonim válasza:
Nekem valahogy már az eleje óta jobban bejön a Sasusaku páros, mint a Naruhina (senkit se akarok megsérteni, saját vélemény) Szerintem nagyon aranyosak <3
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!