BOGEE199002 kérdése:
Alkoholproblémákkal küzdő emberen segítene ha egyszer nagyon leitatnám hogy egy életre megultálja?
Figyelt kérdés
ma 09:24
2/5 anonim 

válasza:

Vedd számításba, hogy alkoholmérgezésbe bele lehet halni. Amennyiben az "itatás" rábeszélés (ráhatás) módszert is jelent, akkor ez nem baleset, mert szándékos volt és előre kitervelt volt az elkövetés.
4/5 anonim 

válasza:

Nem. Jobb esetben lenne egy jó estéje, rosszabb esetben detox, mégrosszabb út a temetőbe. Ráadásul téged is lecsuknak emberőlési kisérletésr, gyilkosságért...
Az alkoholizmus komoly betegség, ami nem gyógyítható még több alkohollal. Józan pillanatban kell vele beszélni, szembesíteni kell. Ha nem tanul belőle, akkor menjen amerre lát, és tegye tönkre csak a saját életét.
Én is ismerek ilyen embert. Nem is egyet. Van amelyik le tudott állni, valamelyik nem.
Én gondolkoztam a hashajtó/hánytató gyógyszer adagolásán, de őszintén, egy alkohol mámorban élvezkedőt nem fogja zavarni az se ha összefossa magát, max te takaríthatsz utána.
5/5 anonim 

válasza:

Nagyon naiv kérdés. Alkoholisták milliói vannak, akik rúgtak már be nagyon csúnyán, magukat összekakilva, hányva, vizelve, balhét csinálva, később meg fetrengve a másnaposságtól stb. Nem ilyen egyszerű a leszokás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!