Hogy szabadíthatnám ki a lábujjaim? Légyszíves adjatok tanácsot.
Ma este 22 óra körül vágni kezdtem a lábujj körmeimet és közben néztem a telómat. Egy fém manikűr ollóval vágtam a körmeimet és valahogy elkezdtem az egyik nagy lábujjamra húzni az olló gyűrűjét. Ugye a telefont néztem, nem nagyon vettem róla tudomást. Utána megláttam mivan, és olyan hülye ötletem támadt, hogy a bal nagylábujjamra is ráhúzom a másik gyűrűt, így is tettem. Kicsit viccesnek tartottam, hogy úgy néznek ki, mint a gyűrűk. Utána próbáltam levenni, de teljesen beszorult a két nagylábujjam.
Azt hittem csak azért nem tudom levenni, mert megdagadt a bőr ott, de nem csak az volt a baj, hanem túl szűk volt a lyuk. Pánikba estem és próbáltam jobban leszedni, de sehogy nem ment, jobban megdagadt az ujjaim körül a bőr.
Eszembe jutott, hogy a másik szobámban vannak krémek, azzal hátha ki tudom juttatni őket. Nehezen a másik szobába értem, mert a két nagylábujjamon ragadt olló akadályozta, hogy sétáljak. Bekentem a lábujjaim körül krémmel és azt gondoltam most talán le tudom szedni, és nagyot tévedtem. Az olló néhány mm-t mozdult, de semmi több.
Tudnátok még valamit javasolni? Tudom rohadt nagy hülyeséget csináltam, de nem szeretnék ítélkező kommenteket, köszönöm!
Ha ezt végig olvastad, akkor ne próbáld ki otthon, mert neked is könnyen beszorulhat a lábujjad.
Tanultam belőle, nem akartam szándékosan csinálni.
Nem hittem volna, hogy beragad, mert könnyen húztam bele a gyűrűbe.

Ujjra szorult gyűrűnél bevett javaslat a vékony cérna/fogselyem, amit átdugsz a gyűrűn, a többi részét pedig az ujjadra tekered a gyűrű felett. A cérna letekerése elvileg megmozdítja a gyűrűt.
Keress rá neten, próbáld ki, hátha itt is beválik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!