Én mondjuk nem a szeretteim elvesztése miatt nem, egyszerűen most sem élvezem.
Olyanok vagyunk, mint a hangyák, miden nap meghal az ember kicsit.
Kedves kingusbingus 86!
Nem most lett kitalálva ez a szándék, mi élünk most abban az időben, hogy soha nem kell megöregednünk, és meghalnuk,.úgy lehet örök életünk, ha valaki váltságot fizet értünk. Az valóban nagyon szomorú lenne, ha szeretteink nem értékelnék ezt a váltságdijat mely az az ár, amelyet a halál fogságából való szabaditásért kaphatunk. Mivel ez a lehetőség minden embert érint, igy velünk együtt élhetnek szeretteink mindvégig ezen a hamarosan megtisztitott földön.
Ma 19.12
Egyetértek abban, hogy ma óriási terhek mind érzelmileg, fizikailag megviselnek és nem könnyű derűlátónak lenni. Én is sok fájdalmat tapasztaltam már az életben, és csak az ad erőt a kitartáshoz, hogy megbizhatónak találtam ezt az igéretet: És letöröl minden könnyet a szemükről, és nem lesz többé halál, sem kesergés, sem kiáltás, sem fájdalom nem lesz többé..."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!