Kedves Agytörzsi Prof.!
Megérdemled,hogy válaszoljak neked, mert már kétszer irtál.
Ha hiszed, ha nem, éltek régen emberek, sokkal tovább mint mi. Például Ádám, 930 éves korában halt meg. Noé 600 éves volt amikor bekövetkezett az Özönviz, Metusélah pedig 969 évet élt. Nem tudom ateista vagy-e, esetleg ésszerünek látod, hogy a Világegyetemnek van tervezője és alkotója. Az emberek örök élet kilátásával lettek megteremtve. Ami miatt mégis 6000 éve születünk és meghalunk, annak oka van. Ezért történik helyreállitás az emberi testben, aminek köszönhetően lesz lehetőségünk, hogy élhessünk. Egyébként igazi dicséret, hogy a Bibliát ennyire jól ismerik Jehova Tanui, és igyekszenek felebarátaiknak vigaszt, bátoritást és a Szentirás ismeretét átadni.
Tegnap 23.26
Megértem és azt tapasztalom, hogy egyre több ember érez igy. Mi az oka? A munkanélküliség, a szegénység, betegség, szerető család hiánya? Van Valaki, akinek nemcsak szándéka megszüntetni, hanem képessége és hatalma is van. "Minden gyötrelmünkben gyötrelmet él át" Mit mutat ez erről a személyről? "Ő alkotta a földet erejével, Ő szilárditotta meg a termékeny földet bölcsességével, Ő feszitette ki az egeket értelmével". Akkor lenne hatalma, hogy közbeavatkozzon az emberi ügyekbe? El tudja képzelni milyen nyomós oka van rá, hogy még nem szüntette meg a bajainkat? Legközelebb szivesen megmutatnám a Biblia válaszát.
kingusbingus86 már tuti kimarad az örök életből. :D :D
agytörzsinek se a legjobbak az esélyei :D
Álomvilág!
Tegnap 8:58
Köszönöm, hogy megosztotta a velem a véleményét. Ön is tapasztalja, hogy egyre több embernek segitene egy olyan kilátás, amely segit elviselni a borzalmakat amik naponta történnek a világban. Ha elfogy a remény, mint a devizahitelesek esetében, a Hajdu-Bét gazdálkodói közül, hányan lettek öngyilkosok, mert nem tudták feldolgozni a veszteséget? Ha abból indulunk ki, hogy van-e Isten, figyelje meg mire jutott egy tudós =Discovery,összefüggések= amikor az ecetmuslicát tanulmányozta. Olyan a repüléstechnikája, hogy soha nem ütközik neki semminek, mert 90 fokos szögben képes irányt változtatni. Szeretnék lemásolni azt a szárnymozgást, amely a tüzoltók számára lenne óriási segitség, mielőtt bemennek egy épületbe, feltérképezné, van-e élő személy bennt. Ha intelligens tervező szükséges a másolat elkészitéséhez, vajon az eredetinek nem kellett értelmes Alkotójának lennie? Minden bizonnyal igen. Aki olvasta már a Bibliát, nem katekizmust, nem bibliai történeteket, konkrét időpontok, helyszinek, személyek vannak megnevezve, melyet a régészet támaszt alá, hogy léteztek. Ezért is bizhatunk e könyv utmutatásában a jövőt tekintve.
Kedves SparrOw!
Van esélye Kingusbingusnak, Agytörzsi profnak is, mert a sziv olyan ajtó, melyet csak belülről lehet kinyitni. Lehet, hogy sokszor kell bekopogni az ajtón, de minden percben változunk. Amikor felismerjük a saját életünk értékét, kinyitjuk magunktól.
Egy örök élet alatt elunnám magamat. Szerintem olyan sok ideig lehetetlen lefoglani magad. Mondjuk, az örök életem alatt kifejleszthetném az örök élet módszerét, hogy a szeretteim is velem együtt ,,örökélhessenek"(:
Összességében nem, nem szeretnék örökké élni a földön.(a mars, a hold, és a vénusz már más téma!:D)
Kedves Wolfox2o!
Köszönöm a válaszod. Az biztos, hogy az emberek tönkretették gyönyörű földünket. Ilyen körülmények között én sem vágynék 80 évnél tovább élni fogatlanul, ráncosan, görnyedten. Tökéletes egészségben és fiatalon nekem lenne jó néhány dolog amit szeretnék. Például bejárni a földet elég sok időbe telne. Vannak tudósok akik bogarakat és minden mást tanulmányoznak. Az ecetmuslicát figyelték meg nemrég amely olyan képességgel rendelkezik, hogy 90 fokos szögben megfordul ha előtte van valami. Ez azt jelenti, ha le tudnák másolni a szárnyát, a tűzoltóknak nem kellene bemenniük a veszélyes épületekbe feleslegesen, hogy van-e túlélő odabent. Az örök élet lehetősége már meg van bárki számára, a kérdés az, hogy értékeljük-e? Üdvözlettel: Zsóka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!