Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » 15 éves vagyok a barátom 21...

15 éves vagyok a barátom 21 éves. Szerintetek halálra van ítélve egy ilyen kapcsolat? Sokszor a fejemhez vágja, hogy gyerekes vagyok (egyébként együtt élünk) mit kéne tennem?

Figyelt kérdés

2013. máj. 6. 17:39
 1/3 anonim ***** válasza:

15 évesen hogy a fenébe élsz együtt vele???? Szüleid ezt hagyják? És a gyámügy?

Amúgy persze, hogy a fejedhez vágja, hogy gyerekes vagy, mivel gyerek vagy. Azt nem tudom, hogy alakulhatott úgy, hogy mégis együtt él akkor veled. Ki tart el titeket? A fiú szüleinél laktok? Ha úgy alakul, hogy mindenki rádun, a fiú és a szülei is, akkor mit csinálsz? Hova mész?

2013. máj. 6. 17:50
 2/3 A kérdező kommentje:
a szüleim melletti házban lakunk szóval napi szinten találkozom a szüleimmel.Hát nem hiszem,hogy gyerekes lenne a viselkedésem .
2013. máj. 6. 17:52
 3/3 anonim válasza:
hát szerintem igen most vagy 8.-os agy gimi elsos sztem semmi keresni valod nincs egy 21 eves pasival ....es egyutt laktok? Az osztalytarsaid nem szekalnak? Hogy a pasiddal egyutt laksz? szerintem meg egy jo evig hagynod kene az ilyeneket nekem pl meg nem volt baratom es egy egy masfel evvel fiatalabb vagyok mint te, de ha eked ez igy joo akkor legy boldog de szerintem ien az ilyen kapcsolat halalra van itelve ...
2013. máj. 10. 15:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!