Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kérdezzem meg?!
Az biztos, hogy beszélned kell erről vele, és az is, hogy nem a találkozásotok vagy beszélgetésetek (ha online történik) elején vagy közepén, hanem a végén, az elköszönéskor, és az is biztos, hogy ez egy kezdeményezés a részedről, márpedig az a férfi dolga, tehát úgy kell "kezdeményezned", hogy nem kezdeményezel, mert meghagyod még neki a kezdeményezés lehetőségét.
A helyedben valahogy így fogalmaznék, persze gondold át, fogalmazd át a saját gondolataiddal, csak nyugodtan, derűsen, hiszen a jövőtökről beszélsz: "Tudom, hogy van némi korkülönbség köztünk, bár egyre kevesebb. De nagyon jó veled, és tudom, hogy neked is velem. Szeretném ha ez több lehetne, ha komolyan vennénk. Már én vagyok 14... Ha te is akarod, kérlek tudasd velem."
És puszipá, elbúcsúztok. Ez így azért fontos, hogy legyen ideje elgondolkodni a dolgon, és utána ő kezdeményezhessen.
Persze lehet, hogy mellélőttem ezzel a fogalmazással, mindenesetre a leírásod alapján úgy állt bennem össze a kép, hogy valahogy így kellene. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!