Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogy kérdezzem meg?!

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kérdezzem meg?!

Figyelt kérdés
Van 1 srác , aki először még csak tetszett nekem ( 2 éve ) és azóta nagyon bele szerettem, annyira, hogy egyáltalán nem tudnék mással lenni.! Akkor még csak 14 éves voltam ő pedig 18 és ismerkedtünk , sokat beszéltünk, smseztünk , találkoztunk. Majd hirtelen "eltűnt" és később kiderült, hogy elvileg azért mert fiatal vagyok hozzá, vagyis várni fog rám... Nekem ez rossz, volt nélküle! Viszont nem volt neki addig komoly kapcsolata. Aztán több mint fél év múlva újra elkezdtünk találkozgatni és beszélni egymással , én nagyon örültem neki, újra boldog voltam! Még mai napig is találkozunk és olyan mintha egy párt alkotnánk, de közben mégse!! Valamikor nagyon érzem rajta, hogy szeret meg mondja és érezteti is, de viszont valamikor kevésbé érzem és félek, hogy megint elveszítem, vagy , hogy mással is van , mert elvileg nem vagyunk együtt! Nem értem miért nem kérdezi , meg hogy járjunk-e vagyis legyünk komolyan egy pár... Beszélni akarok vele hétvégén erről , de nem tudom , hogy kerítsem körbe, hogy miért nem akar úgy velem komolyan kapcsolatba lenni, vagy hogy akar-e egyáltalán , stb.. Ebben szeretnék segítséget kérni, hogy hogyan tegyem..! A válaszokat előre is nagyon köszönöm!!!

2013. ápr. 21. 19:26
 1/3 anonim ***** válasza:
Egyenesen kérdezd meg, mi a véleménye a kettőtök kapcsolatáról.Mert neked kétségeid vannak és össze vagy zavarodva.
2013. ápr. 21. 19:34
 2/3 anonim ***** válasza:

Az biztos, hogy beszélned kell erről vele, és az is, hogy nem a találkozásotok vagy beszélgetésetek (ha online történik) elején vagy közepén, hanem a végén, az elköszönéskor, és az is biztos, hogy ez egy kezdeményezés a részedről, márpedig az a férfi dolga, tehát úgy kell "kezdeményezned", hogy nem kezdeményezel, mert meghagyod még neki a kezdeményezés lehetőségét.

A helyedben valahogy így fogalmaznék, persze gondold át, fogalmazd át a saját gondolataiddal, csak nyugodtan, derűsen, hiszen a jövőtökről beszélsz: "Tudom, hogy van némi korkülönbség köztünk, bár egyre kevesebb. De nagyon jó veled, és tudom, hogy neked is velem. Szeretném ha ez több lehetne, ha komolyan vennénk. Már én vagyok 14... Ha te is akarod, kérlek tudasd velem."

És puszipá, elbúcsúztok. Ez így azért fontos, hogy legyen ideje elgondolkodni a dolgon, és utána ő kezdeményezhessen.

Persze lehet, hogy mellélőttem ezzel a fogalmazással, mindenesetre a leírásod alapján úgy állt bennem össze a kép, hogy valahogy így kellene. :)

2013. ápr. 21. 19:42
 3/3 A kérdező kommentje:
Már 16 vagyok ő pedig 20 .. de ez nem is lényeg, mert mostanában már a kor különbséget egyáltalán nem említi!! :) de beszélek vele mindenképp róla, hogy gondolkozzon el mit akar .. köszönöm a válaszokat!
2013. ápr. 21. 19:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!