Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen az, hogy együtt vagyunk de nem járunk? O. o
Figyelt kérdés
Számomra is felfoghatatlan a dolog, vagyis érthetetlen. Nem tudom mi tévő legyek a barátnőm szünetet kér, én pedig mondtam, hogy ha ő szünetet akar akkor ennek a kapcsolatnak vége lesz, és akkor azt mondta, hogy inkább ne legyen szünet mert szeret. Van még értelme ennek a kapcsolatnak?2013. máj. 6. 12:13
1/6 anonim válasza:
ennyi infóból nemigazán lehet megmondani
2/6 anonim válasza:
Ha egy kapcsolat eljut arra a pontra, hogy szünet kell, akkor ott valami nincs rendben ... :/
3/6 A kérdező kommentje:
én is pont ezt mondtam neki de szerinte kell egy kis idő mert szerinte vannak dolgok amik már nem olyanok mint régen voltak...de azt mondja egy kis idő és utána minden ugyan olyan "lesz mint volt". És ha azt mondom hogy szakítsunk akkor azt mondja, hogy ne mert szeret és nem bírná ki nélkülem. Van még ennek az egésznek értelme?
2013. máj. 6. 12:20
4/6 anonim válasza:
Nincs. Csak még megy a para az egyedülléttől, meg az időhúzás. Innentől döglődik, a kérdés az, hogy ki lesz az erősebb és vet neki véget.
5/6 A kérdező kommentje:
Akkor jobb ha én vetek ennek véget?
2013. máj. 6. 12:23
6/6 anonim válasza:
Detto u.e. volt nálam és a barátnőmnél. VOLT....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!