Miért utálja mindenki (vagy is majdnem) a ribancokat?
Figyelt kérdés
2009. szept. 25. 15:36
41/45 anonim válasza:
Volt itt régen egy hasonló kérdés, száz válasz feletti lett, komoly volt nagyon:D
03:42
14 évesen még könnyű ezeket írni, a középiskolában szoktak elzülleni a gyerekek:D
42/45 anonim válasza:
Azért mert 17 évesen lehet több faxt fogtál mint kilincset
bakker..
43/45 anonim válasza:
05:01
Köszi a belém vetett hitet, érzem, hogy támogatsz. :D (Y) Amúgy kiábrándító leszek: eléggé makacsul tartom magam az elveimhez, úgyhogy szinte lehetetlennek tartom, hogy én is az elzüllöttek sorába lépjek. :)
44/45 anonim válasza:
'v ink te meg aki megszült:)'
Na látod, többek között ez a firkálmány is az intelligenciaszintedről árulkodik. Miért kell anyázni? Én szidtam a te anyádat?
Na mindegy, itt be is fejeztem, felesleges tovább tépnem a számat, úgysem fogod fel a kommenteimet.
01-10 17:22 voltam.
45/45 A kérdező kommentje:
Joh nem érdekel tudod úgy sem lehet veled ezt értelmesen megbeszélni.... és képzeld intelligens vagyok mert egyetemre megyek ennyit rólad;))
2011. aug. 22. 11:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!