Miért utálja mindenki (vagy is majdnem) a ribancokat?
Figyelt kérdés
2009. szept. 25. 15:36
11/45 anonim válasza:
Miért, egy 14 évesnek nem kell tanulni?!
12/45 A kérdező kommentje:
postás vagy boltos háát öhöm köszi de képzeld egész jó tanuló vagyok háát ez most fájt a tanulás meg a buli mióta nem fér össze anyááám:P
2009. szept. 25. 15:54
13/45 anonim válasza:
Mert mindennek van egy határa. Benn vagyok egy elég nagy baráti társaságban, és mi sem vagyunk angyalok, mi is bulizunk és iszunk, de nem annyit, hogy komába essünk és detoxgyanúsan a saját hányásunkban fetrengjünk, hanem csak hogy jól érezzük magam. És a lányok is nyitottak a fiúk felé, de nem szopják le egyből a diszkó mögött a srácokat, akivel megismerkedtek, hanem utána esetleg az ismerkedést a megfelelő formában, randizva folytatják.
14/45 anonim válasza:
Hagyjátok már élni a fiatalokat. Csak az szapulja őket, aki megkeseredett, és fiatal korában nem mert bulizni. Én buliztam, szakközépben évet ismételtem. Na bumm. Most meg nyáron diplomázok, saját irodában dolgozom, és gyönyörű gyerekem és házasságom van. Ha nem éltem volna ki magam bulizással fiatalon, most én is ilyen megkeseredett lennék mint ti. Szeressétek a fiatalokat, van elég bajuk. Meg rengeteg nyomás van rajtuk meg elvárások tömkelege. 30 vagyok.
15/45 A kérdező kommentje:
köszönöm utolsó válaszoló:D jó fej szülő lehetsz:):)
2009. szept. 25. 15:56
16/45 anonim válasza:
15-54 esnek egyébként igaza van. Én meg eltértem a kérdéstől... a fiatalokat védtem nem a ribancokat, igy osztom az előttem író véleményét. 30 nő.
17/45 anonim válasza:
Ja, csak amikor gimis voltam, egy csomó ilyen magának nagymenőnek képzelő, bulizós csaj volt, mást nem hallottál tőlük, csak hogy ,,Jössz ma a plázába?'' ,,Jössz ma a diszkóba?'' Jáj, lekopott a szemfestékem!'' meg ,,Gyere gyorsan, alapoznom kell!'' .
Ha te is ilyen vagy, akkor valószínű azért.
18/45 anonim válasza:
aztán az ilyen fogja mindentől tiltani a gyerekét
19/45 A kérdező kommentje:
háát nem vagyok a pláza pics*a fajta
mondhatni inkább a buta szőke de egészsége mértékben kis rájátszással
2009. szept. 25. 15:59
20/45 anonim válasza:
Nem. Én rocker vagy mifene voltam, meg talán rapper is.. :) Szóval nem a sminkelős plazacica. És nem hiszem hogy tiltani fogom mindentől a gyermekem, de legalább veled ellentétben én észreveszem majd a gyereken ha elrántott egy mókás cigit, míg neked tapasztalatok híján ez nem fog menni és ha nem érted majd meg a saját gyereked, na az gáz lesz. Azért tiltanád te jobban, mert gőzöd sincs mitől tiltod. Kell nekik a lazítás, meg az épeszü buli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!