Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért utálja mindenki (vagy...

Miért utálja mindenki (vagy is majdnem) a ribancokat?

Figyelt kérdés
2009. szept. 25. 15:36
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
93%

Háát ez a mai világban már nem úgy van, mint régen...Tudod, a régi szép időkben nem volt olyan, hogy megyek pasizni, mert nem a lány udvarolt a fiúnak, hanem a fiú a lánynak. És nem úgy, hogy ,,Jössz ma este diszkóba és iszunk egy kicsit'', hanem vitt neki virágot, elvitte sétálni stb.

Meg undorító, hogy manapság mindenki mindenkit megcsal, másnap másba szerelmes, az az igazi, ha valakinek egy valaki tetszik, és másokkal nem flörtöl, max barátkozik.

De a mai világban ez már lehetetlen...

2009. szept. 25. 16:03
 22/45 anonim ***** válasza:
75%

elég baj, ha csak azért veszed észre a "mókás cigit", mert te is szívtad...

ha neked ez a lazítás...

2009. szept. 25. 16:05
 23/45 Salx Narval ***** válasza:
89%
Hát ez attól függ, mit értesz ivás és pasizás alatt.Azért ez így, elég tág meghatározás.Lehet ésszel és lehet ész nélkül is szórakozni,fiúkkal ismerkedni.
2009. szept. 25. 16:18
 24/45 A kérdező kommentje:
végül is ésszel mert amikor fel ajánlják h hátra mehetünk vissza utasítom de még is ribancoznak meg attól h valaki le nyúl éa én pofozom fel attol sem leszek ribanc
2009. szept. 25. 16:29
 25/45 anonim válasza:
28%

hagyjuk már ezt a "jaj bezzeg régen nem ilyen idők voltak,akkor mindenki jóvolt" dumát.

Minden időben voltak qrvák és normális lányok,csak ész kérdése az egész.Meg azt is nagyon tudom díjazni amikor szidják a mai fiatalokat h hogy öltöznek meg h kifestik magukat...megnézünk régebbi képeket...minden nő úgy kivolt kenve fenve h csak na:DDD és sztem ki is kell próbálni mindent fiatalaon persze bizonyos határokon belül..inkább 16 17évesen éld ki magad mint majd 30éves "érettnőként"járj el discoba ...az sokkal gázabb.

2009. szept. 25. 17:26
 26/45 Salx Narval ***** válasza:
64%
Nézd, ha így van ahogy írod, akkor azt hiszem nem kell foglalkozni azzal ki mit mond.Ez a ribancozás amúgy is egy elcsépelt dolog.Mondják mindenkire,öregre, fiatalra,jóra, rosszra egyaránt.Mondják irigységből,sértődés miatt, vagy csak úgy,még néha viccből is.
2009. szept. 25. 19:45
 27/45 anonim ***** válasza:
88%

Én azóta nézek ferdén az ilyen "ribancnak" titulált lányokra, mert gimiben volt egy bagázs az osztályban, akik mindenkit lenéztek, nagy műkörmök, macskaszemek, 6-12 cmes tűsarok...és minden szünetben mikor mások a reggelijüket fogyasztották arról visongtak, hogy ki hogy dugott a hétvégén...mindig ez volt.És ha pl szallagavatóról kellett beszélni akkor ők megmondták mi van, és mi "nyomik" kussoltunk.

Persze én lázadtam. Rocker voltam, csak feketében, a rózsaszíntől hánytam, semmi pretty-ééédi dolgot nem tűrtem meg.

Ma 21 évesen, egyetemen a csajokkal járunk soppingolni, és mondom néha egy egy holmire, hogy cuuuki...feloldódott az utálat. Mert nincsenek ilyenek a közelemben.

Régen kisebbség érzetem volt miattuk, zavarba jöttem, ha melléjük álltam, ma meg félrelökném őket és beállnék eléjük....

ennyi

2009. szept. 25. 21:05
 28/45 anonim ***** válasza:
90%
Nem azt mondom, hogy 30 évesen járjon diszkóba, de inkább huszonévesen, szingliként.
2009. szept. 26. 09:31
 29/45 anonim ***** válasza:
100%

A kérdés az, hogy miért adsz neki okot, hogy lenyúljon? Hogy hátrahívjon szopni?

Mert undorító ribanc viselkedésed van.

Tudom, hogy az igazság rettentően fáj, de ne másokat hibáztass már érte.

Én sem vagyok se 12 éves, se 20, mégis boldog vagyok anélkül, hogy az agyamat teszem a discoban a pasiknak, vagy orgazmusom van a pláza közepén egy cuki rózsaszín rucitól.

Nem létszükséglet mindenkinek, hogy a te szavaiddal mondva "kiélje" magát.

2009. szept. 27. 17:10
 30/45 anonim ***** válasza:
100%
Nem az a baj, hogy iszol és pasizol, hanem az, hogy mértéktelenül ugrasz neki mindennek, és ROHADTUL NEM GONDOLSZ BELE ABBA, HOGY MIT TESZEL MAGADDAL! 30 évesen meg majd sír a szád, hog neked így rossz, meg úgy rossz.
2009. dec. 25. 18:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!