Miért utálja mindenki (vagy is majdnem) a ribancokat?
Háát ez a mai világban már nem úgy van, mint régen...Tudod, a régi szép időkben nem volt olyan, hogy megyek pasizni, mert nem a lány udvarolt a fiúnak, hanem a fiú a lánynak. És nem úgy, hogy ,,Jössz ma este diszkóba és iszunk egy kicsit'', hanem vitt neki virágot, elvitte sétálni stb.
Meg undorító, hogy manapság mindenki mindenkit megcsal, másnap másba szerelmes, az az igazi, ha valakinek egy valaki tetszik, és másokkal nem flörtöl, max barátkozik.
De a mai világban ez már lehetetlen...
elég baj, ha csak azért veszed észre a "mókás cigit", mert te is szívtad...
ha neked ez a lazítás...
hagyjuk már ezt a "jaj bezzeg régen nem ilyen idők voltak,akkor mindenki jóvolt" dumát.
Minden időben voltak qrvák és normális lányok,csak ész kérdése az egész.Meg azt is nagyon tudom díjazni amikor szidják a mai fiatalokat h hogy öltöznek meg h kifestik magukat...megnézünk régebbi képeket...minden nő úgy kivolt kenve fenve h csak na:DDD és sztem ki is kell próbálni mindent fiatalaon persze bizonyos határokon belül..inkább 16 17évesen éld ki magad mint majd 30éves "érettnőként"járj el discoba ...az sokkal gázabb.
Én azóta nézek ferdén az ilyen "ribancnak" titulált lányokra, mert gimiben volt egy bagázs az osztályban, akik mindenkit lenéztek, nagy műkörmök, macskaszemek, 6-12 cmes tűsarok...és minden szünetben mikor mások a reggelijüket fogyasztották arról visongtak, hogy ki hogy dugott a hétvégén...mindig ez volt.És ha pl szallagavatóról kellett beszélni akkor ők megmondták mi van, és mi "nyomik" kussoltunk.
Persze én lázadtam. Rocker voltam, csak feketében, a rózsaszíntől hánytam, semmi pretty-ééédi dolgot nem tűrtem meg.
Ma 21 évesen, egyetemen a csajokkal járunk soppingolni, és mondom néha egy egy holmire, hogy cuuuki...feloldódott az utálat. Mert nincsenek ilyenek a közelemben.
Régen kisebbség érzetem volt miattuk, zavarba jöttem, ha melléjük álltam, ma meg félrelökném őket és beállnék eléjük....
ennyi
A kérdés az, hogy miért adsz neki okot, hogy lenyúljon? Hogy hátrahívjon szopni?
Mert undorító ribanc viselkedésed van.
Tudom, hogy az igazság rettentően fáj, de ne másokat hibáztass már érte.
Én sem vagyok se 12 éves, se 20, mégis boldog vagyok anélkül, hogy az agyamat teszem a discoban a pasiknak, vagy orgazmusom van a pláza közepén egy cuki rózsaszín rucitól.
Nem létszükséglet mindenkinek, hogy a te szavaiddal mondva "kiélje" magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!