Miért utálja mindenki (vagy is majdnem) a ribancokat?
Figyelt kérdés
2009. szept. 25. 15:36
1/45 A kérdező kommentje:
pontosítom a 16 17 éveseket akik buliznak isznak és pasiznak és ezért miért kell őket egyből le ribizni tapasztalat sajnos
17/l
2009. szept. 25. 15:37
2/45 anonim válasza:
Valószínű azért, mert ez még nem nekik való.
Egy 16 évesnek még legyen fontosabb a tanulás, ráér még bulizni főiskolás korában, vagy ha mindenképpen bulizni akar, akkor rendezzen egyet és ne diszkóba meg ilyen helyekre járjon.
Az meg még csak természetes, hogy egy 16-17 éves nem iszik alkoholt...hát áljon már meg a menet...
Az tényleg undorító, hogy ilyen kis tizenéves kislányok, meg kisfiúk alkoholoznak, meg cigiznek már általánosban is...
Szóval valószínű ezért. Mert még nem nekik való.
28/F.
3/45 A kérdező kommentje:
oké az szerintem sem jó h már általános ban ilyeneket csinálnak de 16 17 évesen
2009. szept. 25. 15:46
4/45 anonim válasza:
Azért,mert az értelmesebbek tudják,hogy ez hülyeség nem bulizni kell bizsreg a nuni vagy mi van? Ne piálj annyit,hogy összeess! Én már most tudm,hogy a tanulás fontosabb és csk 14 éves vagyok ennyi!Ha meg magadat ribnacnak tartod akk ne csodálkozz!!
5/45 anonim válasza:
Ugyan. Buliztam én is ennyi idősen. Kedves előttem szóló, Te nem???? Szerintem a smink meg a sex ráadásul mindig mással nem való nekik. Az meg, hogy iszik néha, hát igen, nem nekik való, de egyszer fiatalok, és úgysem értik meg. Én is 28 éves anya vagyok. (szerencsére fiam van)
6/45 A kérdező kommentje:
kíváncsi lennék h mit mondasz 2 év múlva 14 évesen én is így gondolkodtam
2009. szept. 25. 15:48
7/45 anonim válasza:
Ugyanezt fogom gondolni! Ebben biztos vagyok!!
9/45 anonim válasza:
ha 14 évesen a tanulás a fontos neked, nos akkor inkább veled van a baj....
10/45 anonim válasza:
Első válaszoló vagyok: de gondolom nincsenek túl jó jegyeid suliba...meg ha így állsz hozzá, szerintem egyetemre se kell menned...elég lesz ha felvesznek postásnak, vagy boltosnak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!