Miért utálja mindenki (vagy is majdnem) a ribancokat?
Figyelt kérdés
2009. szept. 25. 15:36
31/45 A kérdező kommentje:
bocsss de ezt azért kikérem hogy hátra hívnak szopni meg stb és baj ha ha meg tetszik egy "rózsaszín ruci" szánalom komolyan ha ne mismersz ne ugass na pusszcsi:D:D:P
2010. jan. 6. 15:31
32/45 anonim válasza:
Már bocs de az utolso hozzászolásodbol is látszik hogy milyen vagy.
33/45 A kérdező kommentje:
de éppen ez az h ennyiből tök nem lehet megismerni:(
2010. jún. 26. 12:26
34/45 anonim válasza:
Akármilyen hihetetlen, sokkal több dolog kiderült rólad, mint azt gondolnád. Még egy normális, értelmezhető, nyelvtanilag helyes mondatot sem vagy képes összerakni, legalább 5 percig elemezgettem a nyilatkozataidat, hogy rájöjjek, mire is akarsz kilyukadni. Már ez az írásmód is árulkodik arról, mekkora divatp*csa lehetsz. Sajnálom, de ez az igazság, még akkor is, ha fáj...
35/45 Salx Narval válasza:
Azért utálják a ribancokat, mert ribancok.
36/45 A kérdező kommentje:
chhhh szánalmasok na mind1 pussz
2010. nov. 27. 18:26
37/45 anonim válasza:
Ha valaki szánalmas itt, akkor az te vagy.
38/45 A kérdező kommentje:
v ink te meg aki megszült:)
2011. ápr. 17. 11:06
39/45 anonim válasza:
Hagyjátok úgy is egy nagy r*banc,mint az anyja :D
ha már anyázgatunk...
40/45 anonim válasza:
Azért, mert ribancok. (Y)
14 éves lány vagyok, és saját elhatározásból nem cigizem, nem iszom, nem drogozom, nem járok bulikba, nem pasizom, satöbbi. Egyiket sem tervezem a közeljövőben, sőt pár dolgot soha nem is szeretnék kipróbálni. Én mégis tökéletesen jól érzem magam így! Mélyen megvetem az ilyen felszínes és hadd-ne-mondjam-milyen életstílust. Ennek ellenére vannak normális barátnőim - akiket szeretek és ők is szeretnek. Sőt, képes vagyok a normális beszédre és írásra is - amit néha már szuperképességnek érzek. Ráadásul még viccelődni is tudok és jókat nevetni - mindezt mindenfajta káros és nem nekem való dolgok nélkül...
Most akkor, hogy is van ez? Hm?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!