Bon jovi hogy jutot el oda ahol most van? Mit kell ahoz csinálnom hogy olyan legyek mint ő?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 17. 18:49
1/7 anonim válasza:
1. kemény munka.
2. Jobb helyesírás.
2/7 anonim válasza:
Odament, és most ott van, ahol.
3/7 anonim válasza:
Azaz mit kell tenned,hogy híres énekes legyél?! :)
4/7 A kérdező kommentje:
Igen tudom rengeteg embernek vannak ijen álmai én csak egy vagyok a sok közül
2013. ápr. 20. 19:34
5/7 anonim válasza:
Hát figyi én is vágyom arra,hogy egyszer híres legyek.De ha logikusan gondolkodom sajnos összetörnek az álmaim ,mert rájövök soha nem leszek híres,viszont soha nem lehet tudni.Bár a mondás szerint "Remény hal meg utoljára."
6/7 anonim válasza:
Először is úgy, hogy különbséget tudott tenni egy banda és egy ember között. Bon Jovi: együttes, Jon Bon Jovi: énekes. De nem csak kötekedésből mondom. Együtt jutottak el oda, ahol vannak, és amúgy nem értem a kérdést. Minden sztárról feltehetnéd ennyi erővel. Szerintem jó a zene, a szövegek mondanak is valamit, Jon Bon Jovi 4 oktávot tudott valaha kiénekelni, és felismerték a változásokat a zenében. (A menedzserük a '80-as évek végén agyonturnéztatta őket, mondván, a glam metal már nem menő, gyorsan minél több pénzt húzzunk ki belőlük, aztán dobjuk ki őket. Jon erre rájött, kibékültek a tagok, akik már egymást is megutálták, Jon megalapította a saját menedzsment cégét, ő a banda főnöke, kezükbe vették az irányítást, és felfogták, hogy a '90-es években más zene a menő. A többi glam metal banda már csak a stílus rajongói számára ismert.)
7/7 anonim válasza:
Azon kívül folyton szem előtt volt a zenei életben, mert írt(ak) dalokat másoknak is, pl. Chernek, és színészkedett is, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!