Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Menjek vagy ne menjek (vélemén...

Menjek vagy ne menjek (véleményt)?

Figyelt kérdés

Van egy tábor. Már második fordulója lesz megrendezve. Ma van a határidő,hogy leadjuk a jelentkezésünket.

Szeretnék menni, de most egyetlen közelebbi ismerősöm,akivel lehetnék sem jön el. De én nekem még ígyis lenne kedvem. De emellett viszolygást is érzek tőle. Nem akarok egyedül lenni, nem akarok szomorú lenni, nem akarom, hogy ha problémám lenne szintén egyedül maradjak. Viszont megismerhetek új embereket. De én amolyan csendes típus vagyok, hiába tudok az emberekkel legalább egy-két mondatot biztos váltani. Kicsit ezzel is különbözök a rendezvény tagjaitól, hogy ők nyíltak, szókimondók, közvetlenek, társasági emberek. Én nem, de szimpatikusak attól. Sok minden miatt stresszes vagyok. Nem tudom jó ötlet-e így elmenni. Szóval kedvem van és jól is hangzik az egész. De az egyedülségtől és a klikkesedéstől nagyon tartok. Menjek vagy ne? Ti mit tanácsoltok? Tudom, hogy a végső az én döntésem lesz. De a véleményeteket szeretném kikérni. (Nagyon tanácstalan vagyok!!)

2013. márc. 25. 21:48
 1/2 anonim ***** válasza:
oh szerintem ne hagyd ki! mivel csendes típus van ezért igenis jó tréning ha társaságban vagy! ahogy te is írtad új embereket ismerhetsz meg!nem kell szomorkodni ,csak legyél bátrabb és vidámabb, szerintem ismerkedni a legkonnyebb!
2013. márc. 25. 21:56
 2/2 anonim ***** válasza:

A mostani barátaid se lesznek mindig melletted. Az meg ne várd, hogy 60 évesen, is csak ők lesznek. Nyitni kell a világ felé, úgy hogy menjél. Az meg ne zavarjon, hogy visszahúzozkodó vagy. Nem kell ahhoz a középpontba lenned, hogy tudjál beszélgetni. Későbbiekben, csak a javadat fogja szolgálni, hogy idegen környezetbe hogyan kell beilleszkedni. Ezt is el kell kezdeni, inkább most mind később. Úgyhogy máris küld el a jelentkezést! :)

Érezd jól magad!

2013. márc. 25. 23:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!