Ma voltam ctg-n, az orvos nem mondott semmi véleményt, csak, hogyha úgy érzem, itt az idő menjek a kórházba. Mit kell nézni rajta, és hogyan értelmezzem az értékeket? 38. hetes vagyok.
nekem is így volt, pont én is 38 hetes voltam.
az NST-n voltam (te is azon voltál nem?ahol halégattátok a baba szívhangját) és ott elég magas volt az alap szívfrekvencia. 170 körül mozgott állandóan ha mozgott a baba meg még több volt. és megvizsgált a dokim, kiderült, hogy 2 ujjnyira nyitva vagyok, belekakált a magzatvízbe és indították is még aznap a szülést.
Szia, én tegnap voltam nst-n. Nekem ez a 3. volt és a baba még mindig 140 és 160 között van, kivéve amikor már elege van a korongból és elkezdi lökdösni, akkor 180-ig is felmegy. Ezután nálam mindig van UH és hüvelyi vizsgálat. SZTK-ba járok. Szóval azt mondta a doki hogy ez nagyon szép görbe. A baba jól érzi magát. a lepény I-II-es fokban érett és a méh 2000 lett. Egyszóval lassan elérkezik a baba ideje. Ennyit mondott a dokim.
38 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!