Hogyan menjek ki a közértbe reggeliért?
Annyira rossz idő van....esik a hó, esik az eső, fúj a szél.
Olvastam a facebookon is, hogy ú esett a hó, vészhelyzet van. Meg már külön facebook oldal van, ami ezekre a vészjósló napokra született, hogy akik bennrekedtek a hóban, kocsival, kitudják menteni. Hát akkor én mit tehetnék? Inkább maradok facebookozni és tv-t nézni, az biztonságosabb. Ti mit gondoltok erről a durva, veszélyes, cudar, halálkapuja, armageddon időről?
Túléljük? :"(
És holnap mennünk kell terepgyakorlatra 20 km...JÉZUS ,
Mi lesz itt emberek??? Hogyan tovább???
Szerintem remek idő van.Fújja a jéghideg szél keresztbe a sűrűn hulló havat.
Egyébként meg hova akarsz te boltba menni ünnep nap van.Reggeli helyett egy kis hólapátolás majd elveszi az étvágyad.
Én tegnap este, szakadó hóban, két pulcsiban bringáztam haza, 8 km-ert. És nem zavart. Azért ne legyél már ennyire elpuhult valami, hogy egy ilyen, hírből sem ítéletidő már világvégét jelentsen.
Majd akkor kezdj el aggódni, ha leesett másfél-két méter hó, és még mindig szakad :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!