Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Vissza kell e fizetnem a...

Vissza kell e fizetnem a foglalót. Ha a vevő el áll a megvásárlástól?

Figyelt kérdés
Eladjuk a házunkat, amit 1 hónapja kinézték és 2 hete lefoglalták ügyvéd nélkül egy átvételi elismervénnyel, mint folaló. A vevő azt állítja, hogy becsaptuk, mert a társas házunkra azt mondtuk, hogy családi ház, és ez számukra most derült ki a tulajdoni lapról. Kéri vissza a foglalót és a még egyszer annyit. Én úgy gondolom, hogy nem csaptam be, szerintem nem is volt ilyenről szó és nyilvánvaló, hogy társasház mert össze van építve a szomszéd házával. Minden nagyon tetszett nekik eddig. Pénteken mennénk az ügyvédhez a többi pénzért. Mit kellene tennem?
2009. szept. 16. 21:43
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Igazuk van a hozzászólóknak. ha a papíron amit írtatok szerepel hogy foglaló akkor mehetnek a.. Nem jár nekik semmi.Ha előleg van írva,akkor is maximum az járna vissza.A duplája jelen esetben felejtős számukra! ennyi erővel már milliomos lennék,annyiszor eljátszhattam volna ezt.nem tudom hogy direkt erre utazott e esetleg vagy csak meggondolta magát időközben.de nagy pofatlansag hogy még a duplajat meri kérni.forintot se,neked van igazad!! Jóhogy nem azzal jött,hogy nem azon a településen van ahol mondtad :D
2009. szept. 17. 17:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!