Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Vásárlók könyve kap a vevő...

Vásárlók könyve kap a vevő példányt, mit kérhetek ha nem szállítják időben a kifizetett bútort?

Figyelt kérdés
Sosben segítsetek légyszi. Anyámék rendeltek és kifizezttek teljes áron egy kanapét 07.28 án, a sdzerződésben az van hogy 4 héten de legésőbb 08.28 ig szállítják. nos azóta sem ért az üzletbe ma bementem de kifogtam egy flegma p eladót aki ráadásul a boltvezető és kivertem a balhét... arra hivatkozott hogy ők csak a forgalmazó és nem tehetnek róla...beírtam a vásárlók könyvébe amiről példányt nem adott de mindennek elmondott a többi vásárló előtt a boltvezető is azt mondta a telefonba hogy nem jár példány, igaz ez? Mit tudok tenni???
2011. szept. 6. 21:02
 1/3 anonim ***** válasza:
Már hogyne járna. A legfelső, eredeti a tiéd.
2011. szept. 6. 21:21
 2/3 A kérdező kommentje:
:( érdekes. Nekem nem akartak adni. Visszamentem és akkor se. Sőt hozzáírtam hogy nem adott példányt. De csinálta a cirkuszt az eladó felhívta a boltvezetőt is aki uugyanazt állította :((( majd a jelenlétemben és több vevő előtt jól kibeszéltek :((( ennek ellenére lefénymásoltattam vele :((( Mit tehetek ilyen esetben ???????
2011. szept. 7. 20:20
 3/3 anonim ***** válasza:
Bemész a Fogyasztóvédelmi felügyelethez, vagy tértis ajánlott levélben megírod nekik a panaszodat.
2011. szept. 8. 13:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!