Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » S. O. S. Elöször adtam el...

S. O. S. Elöször adtam el valamit neten, de a vevö azt mondta igy legyen a fizetés de én igy nemtértem:S mit irjak erre? Segitenél?

Figyelt kérdés

Mondtam hogy a szállitást is öt terhelné amikor megérkezik az áru a postásnak ki fizetné(mert csak akkor kapja meg ugyis) számlaszámom nincs ö ugy szeretné h elöbb elküldi a számlámra a pénzt mert h nekem is jobb nem kell fizetnem,de nekem igyse kell fizetni szerintetek ezt h irjam le neki értelmesen?

Nagyon messze lakik majdnem 300km nagyon sok lenne az utánvétel neki v ajánlootal kell küldeni? segitsetek

2011. júl. 31. 21:06
 1/5 anonim ***** válasza:
utánvéttel küld, az nem függ a távolságtól és akkor ő fizeti a posta ktg-t is
2011. júl. 31. 21:09
 2/5 anonim válasza:
100%
Ha neked nincs számlaszámod akkor csak rózsaszín postai csekken tud fizetni a te címedre küldve az árunak és a postai díjnak az összegét vagy utánvéttel tudsz postázni. Neki mindkettő plusz pénzbe kerül, nyilván ezért nem akar így fizetni. Az utánvételnél viszont ha nem veszi át akkor neked kell kifizetned a postaköltséget.
2011. júl. 31. 21:18
 3/5 anonim ***** válasza:

Másnak (anyád, férjed, megbízható jóbarát) sincs számlaszáma?

Ebben az eseten oda utal, a számla tulajdonos átadja neked a pénzt kp-ban, te meg fel tudod adni a csomagot ajánlott levélként olcsóbban.

Mindenki megkapja, amit akar.

2011. júl. 31. 21:24
 4/5 A kérdező kommentje:

köszönöm most irtam neki h utánvételel küldöm!

Ha nem lenne pl otthon akkor a csomagal mi lesz?:D visszajön hozzám? és a posta költség mennyibe kerül

2-3ezer?

2011. júl. 31. 21:30
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Jobban jártál volna, ha előbb ő küldi a pénzt. Így most, ha úgy gondolja, mégsem kell a cucc, nem veszi át, Te pedig buktad a kétszeri posta díjat.

Ha nincs otthon, kap értesítőt és a postán felveszi a csomagot.

2011. júl. 31. 23:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!