S. O. S. Elöször adtam el valamit neten, de a vevö azt mondta igy legyen a fizetés de én igy nemtértem:S mit irjak erre? Segitenél?
Mondtam hogy a szállitást is öt terhelné amikor megérkezik az áru a postásnak ki fizetné(mert csak akkor kapja meg ugyis) számlaszámom nincs ö ugy szeretné h elöbb elküldi a számlámra a pénzt mert h nekem is jobb nem kell fizetnem,de nekem igyse kell fizetni szerintetek ezt h irjam le neki értelmesen?
Nagyon messze lakik majdnem 300km nagyon sok lenne az utánvétel neki v ajánlootal kell küldeni? segitsetek
Másnak (anyád, férjed, megbízható jóbarát) sincs számlaszáma?
Ebben az eseten oda utal, a számla tulajdonos átadja neked a pénzt kp-ban, te meg fel tudod adni a csomagot ajánlott levélként olcsóbban.
Mindenki megkapja, amit akar.
köszönöm most irtam neki h utánvételel küldöm!
Ha nem lenne pl otthon akkor a csomagal mi lesz?:D visszajön hozzám? és a posta költség mennyibe kerül
2-3ezer?
Jobban jártál volna, ha előbb ő küldi a pénzt. Így most, ha úgy gondolja, mégsem kell a cucc, nem veszi át, Te pedig buktad a kétszeri posta díjat.
Ha nincs otthon, kap értesítőt és a postán felveszi a csomagot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!