Élelmiszer boltban vevő kérésére illetve kérése nélkül kötelező leszedni a szaláminak a bőrkéjét vagy nem? Kihez fordulhatok ha megtagadják a vevő kérését az eladók h. már pedig ők nem szedik le a bőrkét? Illetve beírhatok a panaszkönyvbe?
Nekem eladó a végzettségem és bár fiatal vagyok (21 éves) azt már megtanultam, hogy a vevő a legfontosabb.
Engem mindig is szerettek a vevők, mert ha kérték, felvágtam a zsemléjüket (akármennyien is álltak még a sorban), segítettem levenni a legfelső polcról a konzervet, vagy segítettem a pénztárhoz vinni a kosarat, mert a néninek túl nehéz lett volna.
Nálam az alap, hogy ha kérik, akkor lehúzom a bőrét a szaláminak...és az hülyeség, hogy tisztítószeres a kezem, mert se a sajtot, se a szalámit nem csupasz kézzel fogom a kezembe, mikor szeletelem.
Szerintem nem én vagyok túl szolgalelkű (na jó lehet :D), hanem ez az alap, hogy a vevőért bármit....az üzlet az első. Az elégedetlen vevő, akár az üzlet imázsát is ronthatja.
Bőrke nélkül adta a szalámit Neked?
Akkor mi a nyavalya bajod van?
Kérek sok piros kezet, pusztán azért, mert más a véleményem!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!