Látta valaki tegnap 14:00 körül Óbuda egén ezt a furcsa gépet? Mi lehetett ez?
Figyelt kérdés
Távolról tűnt fel, hogy valami baromi nagy repülő jön. Ha jól számoltuk, oldalanként 4-4 hajtóműve volt, az egész gép egyszínű sötétszürke volt és nem volt rajta felségjel. NAGYON lassan ment, szinte mint egy vitorlázórepülő, és nagyon alacsonyan is szállt. Akkora lehetett, mint egy rendes utasszállító. Mi lehetett ez?2013. márc. 18. 14:25
11/27 anonim válasza:
12/27 A kérdező kommentje:
Van ilyen Mo.-n?
2013. márc. 20. 19:29
13/27 A kérdező kommentje:
Na jó, most nagyon hülyének fogtok nézni: apukám azt mondja, hogy két motorja volt oldalanként. Valszeg én emlékszem rosszul. Ilyen repülőből milyenek vannak?
Egyébként azt mondja, hogy ő látta ugyanott másnap is, de magasabban.
2013. márc. 20. 22:21
14/27 Wadmalac válasza:
15/27 A kérdező kommentje:
Igen, ez hasonlít rá a legjobban. Szerintem ez lehetett.
2013. márc. 21. 10:49
16/27 Wadmalac válasza:
NATO-nak van dögivel. :) És szürkék is. A felségjelzés meg lentről nem látszik.
17/27 anonim válasza:
Na igen, a négymotorosokból rengeteg-féle van, nehéz lenne felsorolni. Az AN 225-ből egyetlen egy darab létezik, ami repülni is képes. Volt már nálunk, de az biztos hogy nem azt láttad itt pár napja.
maci
18/27 Pietrosol válasza:
19/27 Wadmalac válasza:
#19:
Ha nem került volna szóba a 747-es hasonlóság, én is erre tippelek. Persze kinek mi a hasonló mihez. :)
20/27 A kérdező kommentje:
A 747-est csak a mérete miatt írtam. De tényleg ilyen lehetett, mint amilyet a #19-es linkelt.
2013. márc. 21. 18:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!