Szerintetek ez átverés, vagy sem?
A helyzet a következő: van egy internetes rádió, amely nekem nem működik, az osztálytársamnak viszont igen.
Na, nekem a számítógépes dolgokhoz nincs affinitásom, így hozzá fordultam segítségért.
Azt mondta, hogy ő tudja mi a megoldás, csak most nem ér rá elmondani, de vegyek egy kötelet, és akkor aztán majd elmondja mit csináljak, így oldván meg a problémát. Nem igazán értettem, hogy mire kell a kötél, de miután megkérdezte a magasságomat kicsit elbizonytalanodtam. Lehet, hogy csak a dilettantizmusom miatt, de komolyan kérdem: mi lesz ebből? Fura ez az egész...
Internetes rádióhoz minek kellene kötél? :D
Tény úgy, mintha mit sem sejtenél és szedd ki belőle, hogy mi a terve, mert roppant kíváncsi vagyok.
Elég otrombán, de szórakozik a barátnőd. Egyértelműen azt közölte virágnyelven "ha ennyit se tudsz, kösd fel magad". Mivel még tovább érdeklődtél, rátett egy lapáttal.
Lehet hibája a rádiónak, lehet az internetes kapcsolatnak, lehet, hogy nem állítottad be a szolgáltatód, ezer ok lehet, de feltehetően valami egyszerű beállítási dolog, ha a barátnőd tudja.
#5: osztálytársa, nem bnője. Bár a kettő nem zárja ki egymást. :D
És attól még szívatás.
Mint amikor egy javítandó dologra azt mondják, jól takarítsd le, zsírozd be, aztán dobd el jó messzire.
Igen, így is interpretálhatjuk az 5-ös hozzászólást.
És igaza is van. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!