Szívtelen lennék ezért?
Figyelt kérdés
Pár hete ivarérett lett a macskám (fiú),azóta az egész éjszakát hangosan átnyávogja.Jövő hétre kaptam időpontot neki az orvosnál ivartalanításra.De mivel hetek óta a család nem tud aludni,ma kiraktam a kisházba éjszakára csak,mert amúgy benti macska.Ivartalanítás után persze újra visszajön állandóra,mert akkor már nem fogja az éjszakákat átnyávogni.Kivittem neki mindenét,amire szüksége lehet és meleg is a helyiség megfázni nem fog.De most itt ülök és olyan szívtelennek lelkiismeretlennek érzem magam. Az vagyok így?2013. márc. 4. 22:08
1/3 anonim válasza:
csak abba gondolj bele, hogy a macskák nagyrésze kintimacska, tehát antiszobacica...mellesleg sok macska kóbormacska. Szóval az ég szerelmére ha még ilyen jó körülmények között is van a macskád akkor ne legyen lelkiismeretf.-d! Úgyis visszamegy majd a házba a műtét utána.
2/3 anonim válasza:
a macskákat kölyökként kell ivartalanítani, mert ha kifejlődtek már az ösztönök, az "érzés" mindig megmarad benne, szóval olyan lesz, mint egy gyerektestbe zárt felnőtt. nem beszélve a később kialakuló hugyuti problémákról, a véres vizelet pár év múlva majd feltűnhetnek, addig meg hogy milyen fájdalmakon megy át szegény, nem lehet tudni. a kül. macska tápok ez ellen, szinte halottnak a csók. szóval nagyobb lenne a szíved, ha elajándékoznád kertes házba, hogy teljes élete lehessen, ehelyett, h lekötöd magadhoz.
3/3 anonim válasza:
A macskáknak kinnt kell lenniük. Ők vadállatok. Ha kinnt tartanád akkor nem kellene ivartalanítani, és egészségesebb testfelépítése lenne. Egyáltalán nem vagy szívtelen, maximum egy kicsit butuska.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!