Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tényleg ennyire szívtelen lennék?

Tényleg ennyire szívtelen lennék?

Figyelt kérdés

Nem nézem jó szemmel amit a testvérem "művel" 26éves és már 8! gyereke van. Nem lenne ez gond, ha lenne hova szülni őket. Se lakásuk, se semmi. Sem ő sem a férje nem dolgozott soha. Csak abból élnek amit a gyerekek után kapnak. Megjegyzem, nem tartozunk a kissebbséghez...

Nem igazán tartom velük a kapcsolatot, de néha beszélünk. Anyám pont ilyen volt és ilyen. Van kb 8-9testvérem akit nem is ismerek. Én az ilyet nem tartom anyának. Nem is ismeremel őt mint anyám. A testvérem most pont ilyen. Nem vetem meg, de nem is tetszik amit csinál. A szomorú az, hogy nem is védekeznek és szerinte nem sok ez a gyerek... Félek, hogy mennyit fog még szülni és hogy arra a sorsra jutnak mint annak idelyén mi.

Nekem is van már családom, két kislány. Én eldöntöttem elég kettő. Szeretnémőket tisztességesen felnevelni.

Tényleg "gonosz" vagyok amiért így viszonyulok anyámhoz és testvérem "helyzetéhez"?

2010. febr. 19. 18:36
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Te is tudod a választ:nem,nem vagy szívtelen és gonosz.Szerintem egy normális ember így gondolkodik,ahogy te.Kár,hogy a testvéred nem tanult anyukád hibájából.De a testvéreinket nem válogathatjuk meg.Egyébként még ha tele is lennének pénzzel,szerintem akkor is sok ennyi gyerek.Mi 4-en vagyunk,de sztem már ez is soknak számít.Üdv!
2010. febr. 19. 18:51
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
szia! Te gondolkodsz normálisan sztem. ez nem szívtelenség, hanem az agykapacitás használata...
2010. febr. 19. 18:57
 3/4 A kérdező kommentje:

Én is így gondolom, de volt aki nekemállt, hogy mégiscsak az anyám meg a testvérem...

Hát köszi!

Azt tudni kell, hogy 3-4éves voltam mikor anyám eldobott mindket. Utánna is folyamatosan szült. Ő is megvolt sértődve amiért nem hívom anyának.

Szomorú, hogy van ilyen, de semmilyen érzést nem vált ki belőlem, hogy anya.

Most, hogy én is azt lettem néha elszomorít mikor olvasom, hogy ilyenkor jönnek rá mit tett értük az anyja.

Lenéznek amiért "megtagadom"!

2010. febr. 19. 19:17
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
szia.ez nem szívtelenség.Nekem 2 gyerekem van,és a párom szeretne még egyet,de szerintem a körülményein nem olyanok,hogy 3 gyereket eltudnánk normális körülmények közt tartani.amivel a párom is egyet ért.szép dolog a sok gyerek,de csak az szüljön aki mindenféle segítség nélkül képes biztosítani minden gyerek normális felnevelkedését.Értem én ezalatt az államot is.Nagyon nem szép arra támaszkodni,majd az állam ad pénzt,ingyen tankönyv,ingyen étel,ruha stb.Én magamnak szülök,és nem építek senkire,mert mi lesz ha egyszer elzárják azt a bizonyos segítség csapot.próbálj le ülni a tesóddal,hogy így csak az szül gyereket aki nem is törődik igazán azzal mi fog velük történni.
2010. febr. 19. 20:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!