Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért írják oda egyesek a...

Miért írják oda egyesek a válaszaik végére azt, hogy "lehet lepontozni! "?

Figyelt kérdés

ha egy kérdésre válaszolnak, odaírják utána, hogy "lehet lepontozni!". de minek? az engedélyük nélkül is lepontozza őket az, aki le akarja.

különben komolyan ennyit számít egyeseknek ez a pontozgatás dolog, hogy folyton ezen kell lovagolni?? de miért? mit számít az, hogy hány százalék van odaírva? nem múlik rajta semmi. vagy?

2009. szept. 9. 20:29
 1/8 anonim ***** válasza:
78%

azert mert azt hiszik ha odairjak h le lehet pontozni akk nem fogjak lepontozni öket

nekem ez a véleményem

le lehet pontozni :D

2009. szept. 9. 20:35
 2/8 anonim ***** válasza:
90%
Mert szinte biztosak benne hogy le fogják őket pontozni.
2009. szept. 9. 20:46
 3/8 anonim ***** válasza:
92%
Lehet felpontozni :D
2009. szept. 9. 20:47
 4/8 anonim ***** válasza:
91%
Azért mert a pontozás szimpátia alapon megy és nem azon, hogy tényleg hasznos-e a válasz (persze vannak kivételek), így rengetegszer van olyan, hogy valaki őszintén megírja a véleményét és tudja, hogy a többieknek ez nem fog tetszeni (akár hasznos, akár nem, mert ugye az igazság fáj), ezért irónikusan leírja, hogy "lehet lepontozni" mivel szerencsétlen tudja, hogy úgyis lepontozzák. Egyátalán nem azért írja oda, hogy ne pontozzák le. Ez hülyeség.
2009. szept. 9. 20:48
 5/8 anonim ***** válasza:
72%

Igen, sokat számít, mert lehet, hogy tök értelmes hozzászólásokat adok, de a sok balf*sz lepontozó miatt a "helyes válaszaim száma: X%" Lecsökken. Emiatt úgy tűnhet, hogy hülyeségeket írok válaszként, és nem vesznek figyelembe, vagy megnézik milyen százalékban adok helyes válaszokat, és azért nem mindegy mi áll ott. Arról nem is beszélve, hogy egy bizonyos százalék alatt már meg se jelenik a válaszom, csak a nem hasznos válaszok bepipálása után, ami szintén nem túl kellemes.

Na most aztán tényleg lehet lepontozni :D

22/F

2009. szept. 9. 20:49
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

tényleg elég parajok a pontozók, én is néha írtam a politika rovatba, estem is egyből 10%-ot.

viszont ez a 'lehet lepontozni' azt jelenti, hogy 'nem érdekel mit gondoltok, mind hülyék vagytok, és én tudom, hogy nekem van igazam'. ez a mentalitás se jobb. :)

2009. szept. 9. 22:36
 7/8 anonim ***** válasza:
szerintem ez nem arra megy ki, h mennyire fontos ez a pontozás, csak baromi idegtépő tud az lenni, mikor írsz vmi hasznosat, de a sok 10enéves pí meg lepontoz, mert ők nemúgy gondolják, de te úgyis tudod h pár év múlva ők is ígyfogják majd gondolni, csakmostmég kis pík, aztán mindent fordítva gondolnak
2009. szept. 10. 12:59
 8/8 anonim ***** válasza:

én csak az olyanokat utálom nagyon,akik a válaszuk végére mindig odairják hogy "egy 5 hónapos kismama" meg ilyeneket,mint ha attól ők sokkal többek lennének mint bármelyik más ember.

egyébként azért írják oda mert

-vagy tudja hogy hülyeséget írt

-vagy mert tudja hogy jó választ írt csak a szemét válaszolók lepontozzák mert fáj nekik az igazság

legalábbis szerintem ezért :))

13L

2011. jún. 21. 15:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!