Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hizni szeretnek mit tegyek?...

Hizni szeretnek mit tegyek? 16 eves

Figyelt kérdés

a napokban tobbet eszek mint regebb.Olvastam rengeteg helyen hogy nem eleg hogy csak eszek , hanem mellete tornaznom is kellene vagy valamit sportolni.

Rokonaim azt mondjak hogy ne sportoljak mert akkor semmi eredmenye nem lessz a sok evesnek.Szerintetek mit tegyek.??Amugy semmi nagy sport nem volt meg csak nehany tornagyakorlak egy heten ketszer:) Inkabb este 6ora utann tomom magam mert az sokat segit

2013. febr. 20. 15:59
 1/6 anonim ***** válasza:

szerintem fölösleges lenne híznod.. amúgy milyen magas és hány kiló vagy?

A mozgást semmiképp se hagyd abba, és szerintem 6 után se egyél, mert ez sem a legegészségesebb dolog..

2013. febr. 20. 16:01
 2/6 anonim ***** válasza:
Mit eszel? mert nem mindegy.
2013. febr. 20. 16:04
 3/6 A kérdező kommentje:

172 magas vagyok es 48 kilo.szerintem ez nagyon keves :|

nem fogyasztok nagyon zsiros eteleket .De mindig elfogyasztom azt az etelt amennyit el kell egy ebednel meg vacsoranal..es nagyon sok edesseget eszek.es a narancsot is nagyon szeretem de az csak "sovanyit"?

2013. febr. 20. 16:07
 4/6 anonim válasza:
Sport!
2013. febr. 20. 16:15
 5/6 anonim válasza:

Előző válaszoló vagyok, nem egészen a kérdésre válaszoltam:) Sporttól nem fogsz hízni.

De gondolom a kinézeted akarod növelni, és a sport nem árt mindegy lány vagy e vagy fiú.

2013. febr. 20. 16:22
 6/6 anonim ***** válasza:
Ajánlom a szénhidrát és fehérjedús kajákat meg pl a banánt(majd keress rá miért) a zsírosabb ételeket.Meg annak a válaszolónak üzenem aki szerint nem kéne híznia hogy bmi szerint sovány és szerintem is eléggé az.
2013. febr. 26. 07:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!