15eves lany vagyok.172 magass es 49kilo hizni szeretnek .
Mien eteleket egyek meg sutemenyeket es uditoket fogyasszak?
Figyelt kérdés
a szulaim mindig azt mondjak hogy keveset eszek..
a vacsoranal mindig nagyon ellakok..legyszi valaki tapasztalatot vagy valami recepted azert hogy hizzak nyarra ...szerintem a test sulyom nagyon keves a magassagomhoz..a vallamnal erzodnek meg latszanak a csontok ez az ami nagyoon is idegesit ,,legyszi segitsetek mien kajat meg sutemenyt es uditot fogyasszak??
Én úgy híztam meg, hogy szinte minden nap ettem süteményt, házi sütésűt. Üdítőt nem ittam.
2013. febr. 5. 16:02
2/10 anonim válasza:
sportolj valamit, az étvágyat is csinál, az nem megoldás, ha édességgel tömöd magad, nem jó a fogaknak, meg a túl sok cukor a szervezetnek sem
egyél inkább többször naponta, de hát nem kell ezen annyira aggódni, még fejlődsz
2013. febr. 5. 16:17
3/10 A kérdező kommentje:
koszonom...de inkabb mien eteleket meg tesztakt fogyasszak?
vagy esetleg puding .?
2013. febr. 5. 17:05
4/10 anonim válasza:
Sokat segítene, ha leírnád, hogy miket szoktál enni, hogy néz ki egy napod.
2013. febr. 13. 16:37
5/10 anonim válasza:
szerintem ne kezdj el sokat enni,mert nehéz megállni és általában nm egyenletesen oszlik el(ha érted mire gondolok...)Inkább egyél rendesen(reggeli tízórai ebéd stb.)és persze sportolj...
2013. febr. 14. 10:50
6/10 anonim válasza:
Üdítőt és süteményt nem érdemes sokat enni, egészségtelen, és ha hízásra nem vagy hajlamos, akkor sokat nem fog érni. Le merném fogadni, hogy te sem eszel szinte semmi fehérjédús ételt. Ilyenek a húsok, tojás, sajt. Fehérje nélkül nem épülnek az izmok. Ezek mellé teljes kiőrlésű kenyeret, rizst egyél.
2013. febr. 14. 11:08
7/10 A kérdező kommentje:
Hat mostanaban tobbet eszek mint regebb.
Tehat reggeli :suliban 2 kifli meg esetleg egy hamburger
Delutan ebedre ami 3kor van egy tanyer leves meg valamii masodik ha van.Vacsora meg midig nagyon laktatos ienek hogy szalmakrumpli csirkehussal.Es delutan mindig eszek edesseget .Csokis kekszet meg ienek...:) nem szeretem a tojast,sot utalom.De legyszi mondjatok hogy mien etelt fogyasszak (peldakat) legyszi segitsetek:)
2013. febr. 15. 21:54
8/10 anonim válasza:
Már írtam. Hús, tojás, sajt. Jó, tojást nem szereted. Ha nem eszel megfelelő mennyiségű fehérjét hozzá, nem fogsz hízni, mert nem vagy hízásra hajlamos és nem épülnek az izmok fehérje nélkül. Tapasztalat. 58 kg voltam, most 70 vagyok, pedig csak néhány év telt el. A csirke krumplival, pl. jó kaja. Van benne szénhidrát és fehérje is. Ilyeneket kéne enni. Én pl így kb. eszek: reggeli:teljes kiőrlésű kenyér 100 g sajttal, ebéd: rizs csirkehússal, uzsonna: tejles k. kenyér 4 tojással, vacsora: 3 natúr danone activia 100 g zabpehellyel vagy teljes k. kenyér halkonzervvel.
2013. febr. 16. 05:19
9/10 A kérdező kommentje:
enis eszek sajtot szinte minden nap de szerinted nyarra tudnak felszedni valami kilot ha rendesen taplalkozok sajt, hus, sutemenyek?:)
2013. febr. 16. 10:27
10/10 anonim válasza:
Nyárra bőven fel tudod szedni a kívánt sújt de segítene a gyorskaja is.Nem tudom ki hogy van vele de például a mcdonaldos kajában sok a szénhidrát és fehérje.Ráadásul megegyezik a mostani étrendeddel pl:a hamburger a krumpli meg a hús.Viszont azzal vigyázz hogy néha túlsózzák pl:a krumplit és írtad hogy azt nem szereted.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!