Mennyi ételt és milyet fogyasszak 1 nap leforgása alatt?
Az igazság az, hogy nem eszek többet, mint mondjuk 2 éve, és akkor nem voltam elhízva, de akkoriban sokat futottam és ugyebár nem maradt rajtam. Mostanában kb. 1 éve szinte nem mozgok semmit és látszik is, mivel fel szedtem már vagy 10-15 Kg- ot. Elég nagy belem van már és kissé zavaró, de egyébként látszik mind a karomon, mind a lábamon és a fenekemen is, hogy nem vagyok olyan, mint régen. Igazából nem vagyok az a kényes fajta, nem zavar, ha van rajtam egy kis zsír, de akkora belem és csöcseim vannak, hogy az már szörnyű. Mások is megjegyezték már, hogy "látom fel szedtél pár kilót". Habár jót nevettem rajta én is, nem vagyok sértődős fajta. :D
Szóval az lenne a lényeg, hogy leadjak pár kilót, hogy ne legyen ekkora hasam.
Tehát mennyit egyek 1 nap és mit? (Hány kalóriát?)
Közben kocogni is akarok majd 3-4 km- eket kb. 2-3 naponta, és tudni szeretném, hogy ilyenkor mennyivel egyek többet és mennyivel a futás/kocogás előtt?
Még annyi, hogy a gyümölcsök meg ezek ugye nem számítanak bele abba, hogy mennyit eszek? Úgy értem, hogy gyümölcsöt ehetek korlátlan mennyiségben, attól nem fogok továbbra is gyarapodni, ugye?
Egyébként 2 éve kb. 77-78 kg voltam és most 92-94 kg.
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!
19/F
Minél több zöldséget és gyümölcsöt fogyassz, zsíros ételeket, pedig nagyon keveset, a kocogást, pedig ne hagyd abba soha, mert akkor majd újra visszahízhatsz!
Tiszta vizet igyál, 60 százalék szénhidrát,
alacsony zsírtartalom,Esszenciális zsírsavak, 15 százalék fehérje, alacsony cukortartalom,alacsony sótartalom (levesekbe főzés után ne tegyél sót.). Ezeken kívűl minden nap mást egyél, ne egyél édességeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!