Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hány kcal-t fogyasszak egy...

Hány kcal-t fogyasszak egy nap, hogy 45 kg-ra fogyjak le?

Figyelt kérdés

Mindenképpen ennyi szeretnék lenni, de egészségesen, nem úgy, hogy kihulljon a hajam, stb. Mert én 500 kcal-t gondoltam magamnak, azt bírnám, de tudom, hogy nem elég ahhoz, hogy ne legyenek később se problémáim az egészségemmel, szóval mennyi lenne a jó, hogy ezt a súlyt elérjem? Természetesen mozgás mellett, heti 2x4,5 km futás, 1x zumba, 3x40 perc Rubint Rékás dvd , 1x lovaglás. Mozgásnak amúgy ennyi elég? Reggelire mit egyek, ami egyszerű, és fél perc alatt összedobható? Miket nélkülözzek ebédnél? Burgonyát pl lehet enni? És ha húst nem eszem, az se nagy baj? Tojást, tejtermékeket, gombát igen, szóját és tofut csak nagyon ritkán.

Ha valakit érdekel, hogy most mik az adataim, leírom, de ne írjátok légszíves hogy jó ez, mert nagyon kövér vagyok!:( 163 cm/ 52 kg és 38-as (!) a ruhaméretem, 34-es lenne a cél. És 15 leszek nemsokára.

Normális válaszokat előre is köszönöm!

2012. nov. 15. 18:11
 1/6 A kérdező kommentje:
*légyszíves
2012. nov. 15. 18:11
 2/6 A kérdező kommentje:
Ja, és mennyi idő alatt erném el a célom? 2 hónap alatt lehetne?
2012. nov. 15. 18:14
 3/6 anonim ***** válasza:
Ne csinalj baromsagokat hogy 500 kcal-at eszel naponta.Lelassulna az anyagcsered ,ha fogynal akkor se lenne olyan alakod amilyent szeretnel mert valoszinuleg izombol fogynal es anorexiaba esnel.Egyel naponta legalabb 1200 kcal-at.A mozgas az jo.Szerintem jo lehet az alakod, de te tudod.Gondold at meg egy parszor hogy mit szeretnel?Anorexias lenni vagy egy bomba alakot?
2012. nov. 15. 18:51
 4/6 A kérdező kommentje:

Dehogy akarok anorexiás lenni! Fujj. Meg depressziós se akarok lenni, utálom azt az érzést. Végre kijöttem belőle, úgyhogy igyekszem mindig pozitív lenni, és büszke vagyok magamra, hogy eddig sikerült.

Nem, csak ezt a súlyt szeretném elérni. De ez még egészséges! Meg azért nem akarok olyan keveset enni, mert eleinte nehéz, de utána könnyű tartani, csak valószínűleg az lenne, hogyha 45 kg alá mennék (ennyi kajával simán), akkor se mernék utána se enni, mert félnék, hogy visszahízom. De akkor igyekszem normálisan enni:) csak az a baj, hogy délelőtt egyáltalán nem vagyok éhes, délután/este pedig zabálnék, pedig pont akkor nem kéne:(

2012. nov. 15. 18:59
 5/6 anonim ***** válasza:
Hat en lefogytam 50-rol 45-re de depresszios is lettem.. ugyhogy nem kene. Anyagcsere lelassul bar az aktiv mozgas+rosttartalmu kajak ezen segitenek. Sztem. 50-ig menj es ne tovabb!!
2012. nov. 15. 19:57
 6/6 anonim válasza:
Szerintem sem kéne nagyon fogynod 50 alá. Egyrészt már voltál depressziós tehát hajlamos vagy rá, így az anorexia esélye is felléphet. És az a világon a legrosszabb betegség. Hidd el. Én az vagyok. Legszívesebben inkább lennék túlsúlyos mint ilyen...szörnyű. Nos mindenesetre a legjobbakat és egy egészséges életet kívánok a számodra és azt hogy ne legyél beteg.
2012. nov. 24. 22:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!