Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Nektek mi az életcélotok?

Nektek mi az életcélotok?

Figyelt kérdés

Nekem először is leérettségizni, majd pszichológiát aztán szociológiát tanulni, utána még egy-két szakmát letennék, hogy több lábon álljak. Dolgozni, házat venni, családot alapítani és boldogan élni..

Emellett szeretnék sokat utazni és ha úgy adódnak a dolgok, hogy nagyon jól keresek, akkor nyitnék egy kutya menhelyet.

Na ez az én életcélom. Tudom, kicsit "tipikus" vagyis, mindenki dolgozni akar, jól keresni meg családot alapítani, de nekem ez igazi kihívás, boldogulni az életben és jól élni..

Kíváncsi vagyok, nektek mi az életcélotok? Mit szeretnétek csinálni vagy elérni?:)

2013. febr. 18. 12:44
 1/4 anonim ***** válasza:
Elszeretnék egyszer jutni Mexikóba.
2013. febr. 18. 13:20
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Magam megismerése

határaim kitapasztalása

Optimistává válás

Bolygón pár helyre, országba, rendezvényre való ki és eljutás

számomra fontos dolgok művelése

+ amit az élet megad.

2013. febr. 18. 18:31
 3/4 A kérdező kommentje:

Elsőnek: Remélem sikerül is eljutnod!:)

Másodiknak: Ezek mind nagyon jók, és fontosak. Jó, hogy valaki képes kikutatni és jól megismerni magát. Remélem neked is sikerül minden!:)

2013. febr. 18. 18:38
 4/4 anonim ***** válasza:

Nekem egy biztos anyagi háttér elérése a célom és azzal is tisztában vagyok , hogy ez majd csak kemény munkával,tanulással sikerülhet. Szeretnék majd egy nagy házat és egy jó sportkocsit , és azt elérni , hogy ne kelljen hiányt szenvednem abban amit szeretnék , jó cuccokban járni , ha gondolok egyet elmenni külföldre , hétvégén bulizni úgy , hogy nem kell azon aggódni , hogy elég lesz-e a pénz , ilyesmiket szeretnék. De ami ettől is fontosabb , bizonyítani magamnak , hogy mindezt el tudom érni , ez a legnagyobb kihívás és a célom. Ha ezek meg vannak , szeretném majd megtalálni életem párját és 2-3 gyereket is :)

19F

2013. márc. 26. 22:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!