Miért cs*szegetnek az emberek? Mit ártottam nekik?
Figyelt kérdés
Van egy osztályhonlapunk a gportálon.Én mindent megteszek,hogy az osztályhoz legyen köze csak,és hogy szép legyen. Mégis időnként jön egy-két idióta és a csetre irogat idiótaságokat,pl. jajj de szar,nem értek ehhez,stb. Most nem értem minek kell cs*szegetni,mikor semmi baj vele,nem irtunk senkiről semmi rasszistásat,nincsenek idióta cikkek,csak azok amik az osztályunkban történik,amit azt osztálytársaktól kapok. Néha azt hiszem azért csinálják,mert nem vagyunk Magyarországiak,hanem itt Romániában,Szatmárnémetiben élünk ÉS MAGYAR ISKOLÁBA JÁRUNK. Nem tudom minek kell sértegetni. :S
2009. szept. 5. 09:49
1/8 yuda válasza:
-szerintem ilyen mindenhol van--nem azt mondom szokj hozzá,de vedd tudomásul -ennyi.
-ennek semmi köze valszeg romániához,hanem a mindenféle emberek között ilyenek is vannak...
2009. szept. 5. 09:52
2/8 A kérdező kommentje:
de nem tudom mit csináljak velük :((
2009. szept. 5. 09:53
3/8 anonim válasza:
Ha te tudod szerkeszteni a honlapot, akkor nem lehet valahogy kivenni ezeket a gonosz megjegyzéseket?
Amúgy a te korod béliek EGY RÉSZE(!) nagyon gonosz...
Ezzel menőnek érzik magukat. Ne törődj velük, én is gy vagyok azokkal, akik beszólnak, vagy bármit is mondanak rólam. :)
2009. szept. 5. 10:03
4/8 A kérdező kommentje:
Mindig kitörlöm,most mindent regisztrálóssá tettem. De nem szeretem,amikor ezt csinálják.Miért ilyen gonoszak? Én nem csináltam senkinek semmit.
2009. szept. 5. 12:16
5/8 anonim válasza:
Cső! Hallod, vagy benned van a hiba vagy bennük. Derítsd ki, ha benned, akkor változtass, ha bennük akkor meg verjél le 1-2 sarrelt köztük és máris kussba lesznek! ;)
2009. szept. 5. 12:41
6/8 anonim válasza:
tudod,hogy egyesek mindent leszólnak,mindenkinek úgy se tetszhet,nem érdemes ezzel törődni.Van aki ezzel szórakozik,ha az osztálynak teszik akkor nincs mit törődni az idiótákkal.
Amúgy nem hinném,hogy azért cseszegetnek mert romániai vagy,"ezek" bármit leszólnak.Pl nézz csak meg 1 bármilyen videót a neten,alig van olyan amire nincs rossz vélemény,úgy hogy nincs ok az aggodalomra.
2009. szept. 5. 13:49
7/8 A kérdező kommentje:
Azért gondoltam,hogy az a bajuk,hogy romániaiak vagyunk,mert az egyik Vlad Tepes néven irogatott,aki köztudottan az "erdélyi vámpir uralkodó"
2009. szept. 5. 15:39
8/8 anonim válasza:
szia! a "saller" jelentése = jó nagy büdös pofon ;)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!