Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért csúfol mindig ez a...

Miért csúfol mindig ez a gyerek? Semmit nem ártottam neki!

Figyelt kérdés

Bnőmnek a rokona annyi idős mint én és már az 1. pillanattól kezdve szekált meg b*szogatott. Már az utcán sem mehetek mert állandóan kint van és még 2 km-ről is ordítozik nekem.

Aztán már ha velem van a barátnőm fel van háborodva hogy miért lóg velem.. Mintha ő döntené el kb. h kivel barátkozzon. De van mikor egész normális. Aztán ha van velünk egy 3. csaj akkor előttem elkezd neki pofázni hogy így meg úgy gyere majd msn-re meg mittudomén mintha féltékenynek kéne lennem. Nem tetszik meg semmi de nagyon idegesít hogy ilyen. De hiába mondom neki hogy kussoljon már nem birja felfogni. Wááá mit csináljak vele hogy békén hagyjon?:(

2009. júl. 6. 23:04
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

amikor egész jófej akkor minimum egy fülest adj neki =)

lehet h te jössz be neki ..és a lányokkal akar féltékkenyyé tenni :D

2009. júl. 6. 23:15
 2/10 A kérdező kommentje:

Köszi szépen..:)

már seggberúgtam egy párszor, de nem használt.. legközelebb baseball ütővel megyek a közelébe az biztos:D

2009. júl. 6. 23:18
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem kissebbségi érzése van, s úgy próbál nagyfiúnak látszani, hogy téged igyekszik megalázni. Szeretné azt mutatni, hogy mindent és mindenkit ő irányít. Nem sokat tehetsz. Vagy tűrsz némán, mintha nem érdekelne, vagy elkapod, falhoz nyomod és elmondod, hogy ki a főnök. Utóbbihoz, némi edzettség szükséges.
2009. júl. 6. 23:18
 4/10 A kérdező kommentje:
valami ilyesmi verzió volt az agyamban jó mélyen de nem tudtam a felszínre hozni. hát némán tűrni nem tudom mert nagyon ideges szoktam lenni az ilyenektől :S viszont nem vagyok vmi edzett vagyis hozzá képest biztos nem. szóval maximum leordítani tudom a fejét de nem hiszem hogy az használna. :S
2009. júl. 6. 23:23
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Tetszel neki.
2009. júl. 6. 23:25
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Szerelmes beléd...

Ha azt akarod, hogy békén hagyjon ne szólj hozzá. Bármit csinál csak vegyél egy nagy levegőt és ne reagálj rá. Így nagyon rosszul fog neki esni és hamarosan abbahagyja.

2009. júl. 7. 01:04
 7/10 A kérdező kommentje:

ohh köszi.:)

de tényleg össze vagyok zavarodva, mert ha tetszenék neki, akkor nyomulna mint a többi csajra (mert ilyen..)

2009. júl. 7. 01:38
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem minden esetben nyomulna:)

Tuti hogy nagyon tetszel neki:)

Hadd meséljem el az én kis hasonló történetemet:

Tavaly kezdtem a középiskolát.Volt egy évfolyamtársam,aki nagyon jól nézett ki és összehaverkodtunk!Folyton szekált baszogatott,és ha kedve volt lányoknak szologatott be hogy jajj de csini vagy add meg az msn címed stb..de csak előttem csinálta.Ha nem vele voltam hanem a bnőimmel és leültünk valahova,egyből odajött szekálni!Ennek már egy éve!És azóta is nagy nagy szerelemben élünk:P:P Összejöttünk.Bevallotta a dolgokat!Most is itt ül mellettem és ő is azt mondja hogy a saját példáját nézve,tuti hogy akar tőled valamit!:);)

2009. júl. 7. 08:55
 9/10 A kérdező kommentje:

de aranyos:Dköszönöm szépen:D

egyenlőre nekem a legjobb haverja tetszik, és ezért szeretnék a barátja lenni.. xD :D de nem néz ki rosszul, szóval majd megláátjuk mi lesz:D

2009. júl. 7. 10:17
 10/10 Izééékeh11 ***** válasza:

nah mesélj mivolt :D összejöttetek már azóta ? :P

13L

2011. máj. 31. 16:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!