Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Csúfol a sluiban egy gyerek...

Csúfol a sluiban egy gyerek de semmit sem ártottam neki mit tegyek? :S

Figyelt kérdés
2009. dec. 2. 16:14
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
50%
Ne foglalkozz vele, mintha észre sem vennéd, akkor majd abbahagyja. Biztos unatkozik a szerencsétlen.
2009. dec. 2. 16:17
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Tudom h erre általában azt szokták mondani h ne foglalkozz vele, majd megunja. Na hát ez nem igaz. Velem éveken át ugyanez volt a szitu, ha vki bántott, nem reagáltam vagy csak nevettem rajta, hogy haha, jó vicc, nem vettelek komolyan. Erre elkönyveltek nem normálisnak. Szal ennyit erről.

Mostani fejemmel azt mondom, a legjobb védekezés a támadás. Alázd meg te is őt, ha kell, tölts órákat azzal, hogy előre kiterveled, mit mondasz neki.

2009. dec. 2. 16:28
 3/12 anonim ***** válasza:
Mivel csúfol? Hány évesek vagytok?
2009. dec. 2. 16:38
 4/12 anonim válasza:
100%
Hát az én vélemyényem is az ,hogy a legjobb védekezés a támadás!!!Az szerintem 1 kicsit dúrva ,hogy alázzd meg meg ienek!!!!ha ezt csinálod saját magadat alacsonyítod le az ö szintjére!!!!de nem rossz ötlet az szerintem ,ha 1 valami oasmit tudsz meg róla amit fel tudsz használni ellene!!!nem hiába monndják,hogy az információ a legnagyobb hatalom!!!!mert ,hogyha ő anynira neveletlen ,hogy kicsúfol,akkor szerintem te is ien eszközzel kell visszavágjál,ahhoz,hogy végleg leszállítsd magadról!!!
2009. dec. 2. 16:40
 5/12 A kérdező kommentje:
15 évesek és ugye a nevemen ércelődik
2009. dec. 2. 16:41
 6/12 anonim válasza:

Mit lehet egy néven élcelődni?

Jajj,gratulálok annak kőprimitívnek,aki nevetségesnek talál egyes neveket.

Gondolom benne is van bőven nevetnivaló.Pont az,amit tesz,hogy nem gondolkodik éretten,hanem vihog ilyen alapvető dolgokon.

Mondjuk kellene tudni,hogy pontosan miért csúfol téged?

2009. dec. 2. 16:44
 7/12 anonim ***** válasza:

az lenne ciki, ha 15 éves LÁny vagy és Sanyinak vagy Bélának hívnak :D

ha csúfol, mondj neki hülyeségeket, mellébeszélést:

-van vmi a fogadon

-jó a felsőd, hol vetted?

-tegnap nálatok is villámlott/csinálták a fotókat Google Maps-ba?

-nehéz járni ebben a cipőben?

-adjak egy fésűt?

-kérsz egy zsepit? vagy most is jó az ingujjad?

2009. dec. 2. 17:03
 8/12 A kérdező kommentje:

kösz csak rohadtúl idegesít már a gyerek

:S:S:S

2009. dec. 2. 17:40
 9/12 anonim ***** válasza:

juj ,csak nem te vagy Végh Béla?

vagy Marihu Anna? :D:D

2009. dec. 2. 21:58
 10/12 anonim ***** válasza:
az lenne a legjobb ha vissza tudnál vágni valami frappánsat, csak ez nem mindig sikerül hirtelen. Találj ki valamit amit lehet rajta csúfolni, pl. neve neki is, vagy dagadt, vagy túl sovány, vagy nagy a füle vagy mittudomén, találj ki erre több dolgot is aztán mondd neki, de lehetőleg úgy hogy sokan legyenek még ott és röhögjék ki
2009. dec. 2. 22:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!