Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért csinálja ezt? Nem...

Miért csinálja ezt? Nem ártottam neki semmit!

Figyelt kérdés
Van egy fiú ismerősöm, vele voltam táborban tavaly, és idén is. Egész évben lesz@rt, néha-néha odaköszönt, és a táborban ha már hozzám szólt akkor valami bántót mondott. Nem értettem, és mikor fürödtünk a Balatonban rámjött a sírás ugyanis kb. mindenkivel foglalkozott csak velem nem, pedig a tavalyi táborban kitalálta, hogy tesók vagyunk. Akkor egész jól elvoltunk. Amikor sírtam a barátnőim elmondták neki, és azt mondta semmi baja velem. AKkor miért csinálja ezt?
2009. júl. 16. 22:02
 1/1 anonim ***** válasza:
Azért mert idi*ta, már bocs. Szerintem te sem vagy túl idős, a pasi meg főleg nem, érződik a viselkedéséből, hogy gyerek. De most neked tetszik a srác? Vagy hogy? Csak barát? Talán neki is tetszel és így mutatja ki, pedig ez nagy butaság. Talán ha pontosítasz, segíthetünk.
2009. júl. 17. 00:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!