Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szerintetek milyenek a rajzaim...

Szerintetek milyenek a rajzaim? 16/L

Figyelt kérdés
Link: [link]

2013. febr. 6. 19:33
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
0%
Animét nem tudsz rajzolni xD de gg
2013. febr. 27. 11:20
 12/16 tabaki ***** válasza:
74%

"Azért gyakorlom a rajzolást, mert építészmérnök szeretnék lenni, és ahhoz nem árt, ha biztosabb vagyok a tudásomban."

Egy okkal több, hogy ne korlátozd magadat. Csináld végig a klasszikus gyakorlatokat a kockológiától a portréig, krokizásig, értsd meg a perspektívát és egyéb ábrázolórendszereket. Több hasznát látod majd.

2013. febr. 27. 11:39
 13/16 anonim ***** válasza:
69%

Még szerintem is fejlődnöd kell, de próbálkozz, képes vagy rá az eddigiek alapján.

Amúgy meg biztos azért rajzol animét, mert ez tetszik neki, ez keltette fel az érdeklődését! Én is gyakran lerajzolom egy-egy kedvencemet...mert nekem ez tetszik... -.-"

Szeretek én tájképet is, meg realisztikus dolgokat, de akkor is... :D Ez fogott meg, és kész. :)

Én is adok linket, ha nem baj:

[link]

2013. márc. 23. 17:10
 14/16 anonim válasza:

Szia!

Nem rosszak, először az fogott meg, hogy az érzelmeket át tudod vinni a rajzokba: nem sok mindenkinek sikerül. Bár nem kiforrott, de érezhető. Gyakorlásra van még szükséged, de nagyon jól állsz! Ha szeretnél komolyabban is foglalkozni ezzel, akkor nem árt mélyebben utána nézni. De tényleg jó vagy, és látok benned fantáziát, a rajzaidban életet, nem csak egy pózt rajzolsz, és arckifejezést, szóval hajrá!

23/ [link]

2013. aug. 8. 23:08
 15/16 anonim válasza:
Na en be watch-olak az fix xd
2014. aug. 15. 18:08
 16/16 anonim válasza:
Szerintem ügyesen rajzolsz, így tovább! Én egy telefonos alkalmazással tanulom [remélem nem baj, ha leírom a nevét]:Draw Anime Manga. Nekem bevált. Hajrá!!
2015. jún. 20. 12:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!