Szerintem nem rosszak, de az arányosságon néhány rajzon azért még dolgozhatnál! :) De jó lesz ez, csak gyakorolj, főleg,mert látszik,hogy te is nagyon szeretsz rajzolni! :D
Ha gondolod, te is megnézheted az én galériámat, persze azért az enyéimben is vannak hibák :) remélem, nem haragszol, ha küldök egy linket :] 14/L
Ügyi vagy csak így tovább. Egyszer tuti, hogy profi rajzoló lesz belőled, ha sokat gyakorolsz és keményen dolgozol érte. :)
2013. febr. 7. 21:40
5/16 AwesomeMe válasza:
Ne nézz bunkónak, én 13 évesen jobban rajzolok mangát... de még fejlődhetsz :)
2013. febr. 10. 15:26
6/16 tabaki válasza:
Ügyes vagy, de ne így tovább. Mi értelme van hatszázmilliomodik senkinek lenni Mangaországban? Saját gondolataid nincsenek? Olyat nem tudsz rajzolni, ami az orrod előtt van, csak mások által kiagyalt nyálas hülyeségeket? Nem csábítanak a természetes arányok? Nem tűnik fel, hogy Magyarországon is volt grafikai kultúra, képregénykultúra, ami meg a rajzfilmeket illeti, a világelsők között voltunk, ezt mind elfelejtettétek, a jól sikerült beetetés után? Miért finomabb a cukrozott takony az embernek való kajánál? Az életben nem fogom megérteni.
2013. febr. 12. 13:31
7/16 anonim válasza:
nem rossz, de még van mit tanulnod, figyelj az arányokra és a szemre, tabakinak meg üzenem, hogy én is rajzolok manga stílusban, jelenleg ott tartok, hogy animációs sorozatot fogok belőle csinálni
2013. febr. 17. 21:39
8/16 tabaki válasza:
Nem kétlem, ha te mondod... Tehát akkor teneked is érdemes elgondolkoznod azon, hogy mi az, ami nekem nem tetszik benne. Azért két megjegyzést hadd szúrjak még ide.
1. Lesújtó véleményemet nem a hozzászólók lepontozásával, hanem annak szavakba foglalásával közöltem. Ha értelmes érvekkel magyarázod a saját kultúrád elhajítását, nyitott vagyok a kritikára.
2. Ha a japán mangakák is ennyire becsülték volna meg a maguk hagyományait, a manga meg sem született volna. Majmolni könnyű, tanulj inkább hagyománytiszteletet és eredeti megoldásokat tőlük.
2013. febr. 18. 01:04
9/16 anonim válasza:
figyelj én nem azt mondom hogy hajítsuk el a magyarságunkat, sőt ellene is vagyok, de ha valakinek tetszik egy másik kultúra, egy másik stílus akkor miért ne foglalkozhatna azzal, mindenkinek meg van a saját stílusa, hobbija, én pl nem szeretem a focit(az se magyar találmány), de nem szólom le azokat akik szeretik. Meg semmi baj nincs azzal ha valaki utánoz egy stílust, ez egy kezdő löketed is adhat neki, hogy a sajátját kialakítsa.
2013. febr. 18. 06:50
10/16 A kérdező kommentje:
Köszi a véleményeket!
Amúgy (mint írtam) 16 éves vagyok, és csak hobbiból foglalkozom az anime rajzolással. Csak 1 éve kezdtem el, azért is néznek ki olyan furcsán a rajzaim. Tehát NEM akarok mangaka lenni! Azért gyakorlom a rajzolást, mert építészmérnök szeretnék lenni, és ahhoz nem árt, ha biztosabb vagyok a tudásomban.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!